OVi horoskopski znakovi žive za DIVLJI SEKS

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zaljubljivanje nekada znači rizik, ali predstavnicima sljedećih horoskopskih znakova to ne predstavlja problem. Pored toga što su skloni ludom zaljubljivanju, neki od njih su skloni i divljem seksu.

To su pripadnici sljedećih horoskopskih znakova:

OVAN

Ovnovi svaku životnu priliku začine strašću pa tako i ljubav. Zaljubljuju se lako i spremni su na rizike. U vezi više daju nego što traže, i jako se vezuju za partnera i vole njeguju vezu.

Entuzijazista kakvi jesu Ovnovi su ponekad toliko preokupirani vezom da ne shvaćaju da su samo oni sudionici iste. Primjerice, ukoliko njihov partner postane hladan, Ovnovi će to primijetiti kasnije i naravno burno će reagirati. Uvijek ulažu napore da sve bude kako treba.

BLIZANCI

Pripadnici ovog horoskopskog znaka obožavaju početak veze. Uzbuđuje ih činjenica da im se događa nešto novo, i taj početak s nekim novim im pruža najljepši osjećaj.

Oni osjećaju ogromnu privlačnost prema svojim partnerima na početku, i previše se trude da ugode i zadovolje drugu stranu. Iako im veze obično ne traju dugo, taj kratak period s njima bude pun iznenađenja i jakih emocija.

VAGA

Vage suneverovatno odane partner, one će izbjegavati bilo kakve svađe po svaku cijenu. One toliko vole partnera da su spremne dati sve što im on zatraži, jer time iskazuju divljenje, pa čak pristaju i na divlji seks ukoliko to njihovog partnera čini sretnim.

Šarmantne Vage mogu lako budu povrijeđene jer prviše vjeruju svima, ali dobro je to što se lako zaljubljuju, jer utjehu pronađu vrlo brzo.

STRIJELAC

Strijelci vole strastveno i jako. Na početku su toliko strastveni da ih preplavi tisuću emocija koje upućuju partner. Svjesni su da mogu biti povrijeđeni, ali ih to ne sprečava da se prepuste čarima ljubavi. Na prvom mjestu im je srce, i na samom početku veze su jako otvoreni i iskreno iskazuju osjećaje.

RIBE

S obzirom da su jako kreativne, kada se zaljube Ribe partneru većinom divlji seks koji će on pamtiti čitav život. Jako iskrene u ljubavi, ukoliko im se neko dopadne neće igrati igrice kako bi se zaštitili od ozljeđivanja. Ribe vjeruju svima i brzo zavole novu osobe, i prihvaćaju svaki rizik.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.