Ovan / Vaga-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom! (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovakva psihološka dvostrukost često se teško doživljava. U ovom spoju se ravnoteža i osjećanje mjere sukobljavaju sa neograničenim, ali često kaotičnim snagama Ovna; uspaljeno, ekspanzivno, impulzivno i borbeno biće mora koegzistirati sa bićem čija je osjetljivost nježna, probirljiva i sklona diplomaciji.

U prvom slučaju ličnost može oklijeva prije nego što krene u nekom pravcu koji je, uostalom, s mukom odabrala. Prijeti nestabilnost i gubitak vremena u premišljanjima, preokretima, rasipanjima što vodi nesposobnosti da čovjek dovede do kraja posao koji je sam započeo, čime se može diskreditirati u očima drugih. Njegova društvenost će od toga teško patiti, a neutoljena želje izazvat jako osjećanje frustracije što može ga odvede u neku vrstu neugodne opsjednutosti porazom.

U drugom slučaju ličnost je gladna životnih radosti, da se ostvari pred svima, u trijumfu sentimentalnosti – “svjetlost u svom bljesku poništava sve linije i polutonove sumraka”. U društvenom smislu, takva ličnost može nametnuti drugima životnom snagom koja je istovremeno prodorna, dominantna, ali mudra i umije razlikovati. Subjektivnost se briše u korist pomirljivosti i elastične umjerenosti koja vodi razumijevanju.

Na općenitiji način ova dvostruka priroda ostvaruje svoju sintezu samo ako svjesno savlada svoje unutarnje sukobe i pomiri energiju i poduzetnost, krutost i spontanost – što su impulsi Ovna – sa sposobnošću prilagodbe i odmjerenim nastupom – čemu naginje Vaga.

Ovan – Vaga teži sve da proba – i suprotno – kako bi bolje razumio svoje mnogobrojne motivacije. Stalna crta njegovog temperamenta je živa sentimentalnost, spontana i gladna osjećajnost koja ga gura da mnogo očekuje od drugih, čuvajući istovremeno svoju neovisnost …

– Vrlo često prevarite druge sa Vašim podznakom, koji je čista suprotnost Sunčevom znaku Ovna. Vi razmislite prije nego krenete glavom kroz zid. Vrlo ste komunikativni, taktični, imate osjećaj za pravdu, za razvoj odnosa s drugim ljudima … Podznak u Vagi Vas .Čini većim diplomatom, emotivnijim i senzibilnijim nego što su ostali Ovnovi. Imate autoritet ali umijete da ga provedete ne “gazeći po tuđim nogama”. Vaš šarm se širi iako se Vi baš nešto posebno i ne trudite. Imate smisla za profinjene geste, za moralnu eleganciju koju provodite toliko da u ponekim slučajevima možete dospjeti i do mazohizma.

Imate mnogo ponuditi, i da mnogo, bez ikakvog računa, poklonite. Često ćete izazivati ​​ljubomoru, ali ćete ipak imati veliki krug prijatelja. Da biste zaista nešto ostvarili, potrebno Vam je partnerstvo. Iznad svega volite harmoničnu atmosferu, nesposobni ste da živite sami i morate stalno se potvrđujete pred drugima. Šarmantni ste, želite se dopadnete i uvijek pokušavate i mentalno i emotivno na neki način izbalansirate stvari. Elegantni i profinjeni, volite biti okruženi lijepim stvarima i ljepotom uopće. U afektivnom izboru, na Vas mnogo utječe ličnost Vašeg oca …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD