Ovan-Sve o ženama u vezi ili braku! Možda će vam baš ovo pomoći da se više volite i bolje razumijete u braku …….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Neki zodijački znaci, bez obzira na to da li se radi o tzv. “Muškim” ili “ženskim”, stvaraju bolje žene od muškaraca, i obrnuto. Ovan je vrlo muževan znak, ali muškarci Ovnovi nisu tako “čisti” tipovi, tako da tada dolazi do gubitka snage samog znaka. Žena rođena u ovom znaku predstavlja jedan od najrazvijenijih ženskih tipova Zodijaka.

Sve žene Ovnovi predstavljaju divne žene kojima odgovaraju samo ambiciozni muževi. Imaju briljantan, neovisan um i zdrave su tjelesno. Vole provode svoje vrijeme u konstruktivnim i pametnim razgovorima, u dobrom i poštovanom društvu. Ponekad žele pomažu, pa i da se miješaju mužu u posao. Ženu ovog tipa nikada nećete vidjeti kako umire od dosade, ili se izležava u krevetu žaleći se na kojekakve bolove. Ona je prije svega aktivna, plemenita i pravi je drug svome mužu.

Izgleda lijepo i trudi se da ostavi dojam. Vrlo je ponosna na svoj izgled. Ponos jedan od njenih najjačih aduta. Gotovo uvijek ima krajnje visoko mišljenje o sebi i svojoj obitelji i nikada se neće ustezati da to i javno prizna, što će mnoge navesti na ljubomoru.

Ljubomora i želja za natjecanjem u socijalnom smislu, dvije su njezine najlošije osobine. Ljubomorna je uvijek kada joj muž ne posveti dovoljno pažnje. Ona zna da je dobra i upravo zato želi se muž koncentrira samo na nju i ni na što više. Ovaj tip žene najsretnije živi u braku, ukoliko je udana za strastvenog i posesivnog muškarca. Ona se također žrtvuje za svoju obitelj. Toliko zna biti plemenita i velikodušna, ne samo prema svojoj obitelji nego i prema drugima, tako da često druge dovodi u obvezu koju nisu u stanju ispuniti.

Ženi Ovnu najviše odgovara tip agresivnog muškarca. Njoj ni u kom slučaju ne može odgovarati povučen, stidljiv ili na bilo koji način “mekan” tip. Ona može voljeti samo onoga koga duboko poštuje i cijeni, Ukoliko muškarac zna da se prema njoj postavi na pravi način i ukoliko prihvati dominantnu ulogu u svemu, žena Ovan biće njegova do kraja života.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK