Horoskopius

Ovan-Sve o ženama u vezi ili braku! Možda će vam baš ovo pomoći da se više volite i bolje razumijete u braku …….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Neki zodijački znaci, bez obzira na to da li se radi o tzv. “Muškim” ili “ženskim”, stvaraju bolje žene od muškaraca, i obrnuto. Ovan je vrlo muževan znak, ali muškarci Ovnovi nisu tako “čisti” tipovi, tako da tada dolazi do gubitka snage samog znaka. Žena rođena u ovom znaku predstavlja jedan od najrazvijenijih ženskih tipova Zodijaka.

Sve žene Ovnovi predstavljaju divne žene kojima odgovaraju samo ambiciozni muževi. Imaju briljantan, neovisan um i zdrave su tjelesno. Vole provode svoje vrijeme u konstruktivnim i pametnim razgovorima, u dobrom i poštovanom društvu. Ponekad žele pomažu, pa i da se miješaju mužu u posao. Ženu ovog tipa nikada nećete vidjeti kako umire od dosade, ili se izležava u krevetu žaleći se na kojekakve bolove. Ona je prije svega aktivna, plemenita i pravi je drug svome mužu.

Izgleda lijepo i trudi se da ostavi dojam. Vrlo je ponosna na svoj izgled. Ponos jedan od njenih najjačih aduta. Gotovo uvijek ima krajnje visoko mišljenje o sebi i svojoj obitelji i nikada se neće ustezati da to i javno prizna, što će mnoge navesti na ljubomoru.

Ljubomora i želja za natjecanjem u socijalnom smislu, dvije su njezine najlošije osobine. Ljubomorna je uvijek kada joj muž ne posveti dovoljno pažnje. Ona zna da je dobra i upravo zato želi se muž koncentrira samo na nju i ni na što više. Ovaj tip žene najsretnije živi u braku, ukoliko je udana za strastvenog i posesivnog muškarca. Ona se također žrtvuje za svoju obitelj. Toliko zna biti plemenita i velikodušna, ne samo prema svojoj obitelji nego i prema drugima, tako da često druge dovodi u obvezu koju nisu u stanju ispuniti.

Ženi Ovnu najviše odgovara tip agresivnog muškarca. Njoj ni u kom slučaju ne može odgovarati povučen, stidljiv ili na bilo koji način “mekan” tip. Ona može voljeti samo onoga koga duboko poštuje i cijeni, Ukoliko muškarac zna da se prema njoj postavi na pravi način i ukoliko prihvati dominantnu ulogu u svemu, žena Ovan biće njegova do kraja života.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK