Horoskopius

Ovan / Strijelac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom! (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Snažna volja, velika radna sposobnost i maksimalno angažiranje u ostvarenju svojih zadataka: eto upadljivih osobina ove kombinacije dva Vatrena znaka. Pošto je duboko zadojen Jupiterovskim vrijednostima, Strijelac je sklon razumu, koherenciji, pokretu i prestižu. Istovremeno je i nezavisan, čak pobunjenički nastrojen. U kombinaciji s eksplozivnim i idealističkim temperamentom Ovna dobija se neka vrsta avanturiste za veliku stvar koji se izražava u istovremeno delirično i tragičnom entuzijazmu.

Treba dodati i sposobnost stvaranja veoma razvijenih projekata, moć održavanja vrlo širokih društvenih veza i prijateljstava, duboko poznavanje ljudske duše i individualnih mogućnosti. Pred nama je energična i neumorna ličnost, koja dobro poznaje samu sebe i druge ljude i entuzijasta je u ostvarivanju svojih ciljeva, bez obzira da li su realni, i praktični, ili intelektualni i duhovni. Svakodnevnica je ubija a stvarnost je čini deprimiran; nemoguće je stimulira a prepreke raspaljuju njenu strast.

Osecanje za pravdu je element koji daje pečat njenom načinu razmišljanja i djelovanja, i zbog toga je ovakva osoba spremna upustiti u svaku borbu, dajući sve od sebe a istovremeno ističući svoju osobnost. Njezina želja za neovisnošću do te mjere je izražena da je ponekad navodi na zauzimanje čisto idealističkih pozicija. Ljubitelj dalekih svjetova i putovanja, ona uvijek traži nešto što će joj omogućiti da proširi svoje vidike i pruži duhovno nadahnuće; kao posljedica toga javlja se snažan prezir prema svemu što je nisko, surovo i nečisto. Takva ličnost može živjeti za visoke ideale i posvetiti čitavu sebe nekoj pravednoj stvari s optimizmom i odanošću koji ne znaju za poraz …

– Vaša ključna riječ je sloboda – sloboda misli, govora, akcije. Volite slobodu i nezavisnost i nikome nećete dopustiti da Vam se miješa u život ili u poslove. Bezbrižni ste, prijateljski nastrojeni i optimista, vjerojatno ste u ranoj mladosti bili prilično nemirni, međutim, kako ste intuitivni i idealista, često Vas u kasnijim godinama zainteresuju kakvi duhovni horizonti i tada se skrasite. Darežljivi ste i hrabri, pričljivi, lako se uzbudite, smejete se na način koji plijeni pažnju, tako da ste osoba kojoj se rijetko može dogoditi da ostane neprimjećena u gomili. Ništa ne može uništiti Vašu strast i veliki elan koji Vam daje snagu.

Ascendent u Strijelcu Vam daruje dobar, zdrav humor i nonšalantno ponašanje. Imate smisla za inicijativu i osjećate se ugodno u gotovo svim sredinama. Vaše prirodno, veselo držanje osvaja svakoga. Borite se za uzvišene i pravedne stvari i preuzimate rizik zato što u to za što se borite vjerujete. Vaš idealizam je moćan i često proističe iz preokupacije za duhovnim redom. Vjerujete da treba da kažete ono što mislite. Unatoč tome znate kako treba privući simpatije okoline. Posesivni ste i intuitivni, naročito u ljubavi. Imate apsolutnu potrebu da o sebi posjedujete visoko mišljenje pa možete se opečete ako tako uvijek ne bude potvrđeno. Stoga morate se čuvate narcisoidnosti …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK