Horoskopius

Ovan / Ribe-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom! (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo je tip Ovna bogat kontraverzije i ozbiljnim suprotnostima. Ova kombinacija znaka i podznaka je vrlo bogata psihološkim bojama: ona je složena mješavina radosti, osobnog oduševljenja, optimizma, socijalne moći, pasivnosti, subjektivnosti i brutalnih i ponekad neorganiziranih poleta.

Sinteza Ovan – Ribe pomalo obilježava susret smrti i ponovnog rađanja. Ribama koje se služe mimetizma i osmozom, povlačeći time gubljenje pojedinca u velikom Svemu i njegovo ponovno vraćanje izvorima, Ovan donosi potvrđenu vlastitu energiju.

Za ovu kombinaciju Astrolozi kazu da stvara čudna bića, koja su privučena bizarnim i koja, često, i sama postaju bizarna pod utjecajem svojih sklonosti. Svoju okolinu iznenađuju smjenama sanjarenja i munjevite akcije. Mogu dugo ostati zaronjena u misaona uživanja, naizgled odsutna, a zatim naglo, reagirajući na primitivne i trenutne impulse, prelaze u akciju sa živahnošću i učinkovitošću kojoj se nitko nije nadao. Ipak, ovakva osoba je ponekad sklona da se pretjerano uzda u vlastitu brzinu, jer joj se događa da zakasni zato što je htjela duže uživati ​​u lijepim trenucima.

Ogromna energija i snaga tipične za Ovna sjedinjuju se ovdje sa neodlučnija i pasivniji sastavom Riba, koje koče isuviše brz način života i smiruju duh ovih ličnosti. Ova dva znaka naizgled tako udaljena mogu u stvari i da se odlično upotpunjavaju. Ako snaga nagona i veliko bogatstvo mašte mogu tu i tamo dovesti Ovna – Ribe u pretjerivanja, one često daju i jedno strasno, romantično, velikodušno, čak nesebično biće, koje je u stanju i da se žrtvuje pomažući onima koje voli ili radi vjernosti humanoj ideji svijeta koje posjeduje.

Mada ume žestoko braniti svoju osobnost ili da se ukloni pred općim interesom, ono često nalazi ravnotežu u smjenjivanju ova dva stava. Iz ove kombinacije, dakle, izrasta priroda koja, i pored velikih proturječnosti volje i osjećaje koje nosi u sebi, zna da povoljno uklopi u cjelinu svoju intuiciju i senzibilnost s entuzijazmom i preduzimljivošću. Ovo je ličnost koja uspijeva ostvariti samu sebe i živjeti u skladu s drugima …

– Iz ovoga i sami možete zaključiti da ste osoba koja je puna unutarnjih suprotnosti. Aktivnost Ovna i pasivnost Riba teško stvaraju jednu kompaktnu cjelinu, pa se kolebate između jednog i drugog načela. Ova veza može biti nestabilna iz prostog razloga što Vi nikada niste u potpunosti zadovoljni, što Vaš život nikada ne dotiče one vrhove o kojima sanjate. Novac Vam služi kao neophodno sredstvo doći do nekog cilja, ali kako ga brzo zaraditi, tako će Vam brzo i iskliznuti iz ruku.

Osjećaji i osjetljivost kod Vas su vrlo istaknuti, ali također i odnos prema vlastitom “ja”. Imat ćete mnogo nejasnih i kaotičnih odnosa s drugima. Imate u sebi također suviše idealizma: ponekad postoji konflikt između Vaših mističnih pulsiranja i Vaše želje za materijalnim dobrima koja Vam daju sigurnost. Ići ćete do kraja u borbi između bića koje je razumsko i bića koje je maštovito i iracionalno. Takav ste tip ali brak bi mogao Vas uravnoteži …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK