OVAN-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kada je riječ o poslu i novcu, 2021. je vaša godina. Većina vaših sposobnosti će doći do izražaja još u prvom dijelu godine, pa zato pucajte na visoko. Gledajući godišnji horoskop za Ovna 2021., može se sa sigurnošću reći da nema razloga za oklijevanje kada sve što zamislite zvuči kao sjajna ideja.
Astrološka prognoza za Ovna u 2021 godini savjetuje Ovnove da se ponašaju prema svojoj profesiji vrlo pažljivo i savjesno. U tom slučaju, više nego ikada ćete ostvariti vrlo visoke ciljive. Vas očekuje dovoljno naporan posao, ustrajnost, poboljšanje odgovornosti, ali će i nagrada biti vrlo dobra. Od Vas se očekuje da pronalazite najbolja rješenja i da idejno osmišljavate zajedničke akcije, a prvu priliku preuzeti organizatorsku ulogu ćete imati već početkom godine. Ostvarit sjajne rezultate o kojima će se s velikim uvažavanjem pričati u poslovnim krugovima u periodu krajem siječnja, zatim posebno od 09. ožujka do 21. travnja, kao i od 16. svibnja do 19. lipnja. Dobre mogućnosti proširiti svoj uspjeh u više pravaca ili da se opredijelite za neki novi oblik poslovanja, predstoji Vam u razdoblju od 27. kolovoza do 18. listopada, kao iu razdoblju od 07. prosinca do kraja godine. Važno je da aktivno razvijate sve svoje visoke ambicije, naročito ako se bavite poslovima u domeni javnih službi, politike, medija, edukacije i nekim sportskim i umjetničkim aktivnostima, jer očekuje Vas značajan uspjeh sredinom iu drugoj polovici godine.
Pasivnost i očekivanje da će materijalno bogatstvo samo, bez ikakvog napora sa vaše strane doći u vaše ruke je velika zabluda. Zvijezde vam savjetuju biti više aktivnim tijekom 2021 godine, biti spremnim za poslovna putovanja, prekovremeni rad i tako dalje. Tek tada vaše financijsko stanje će se prilično poboljšati. Novac i karijera će biti najzahtjevnije oblasti za Ovnove u 2021.-oj. U tom pogledu, ništa nije jednostavno i ništa ne dozvoljava brzinu u rješavanju. Međutim, uz odgovornost i ustrajnost, planetarne energije u ovim sektorima mogu donijeti dobrobit i uspjeh.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK