OVAN-podznak, seksualnost i odnos prema seksu …. (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ako ste u podznaku Ovan, tada je za vas seks veoma bitna stvar u životu. Volite direktan seks i veoma ste strastveni. Vaša impulsivnost koja prelazi u naglost može izludjeti vašeg partnera. Ponekad vam je teško da se u seksualnom činu uzdržite pa možete postati i nasilni. Ako vašem partneru to, kojim slučajem odgovara, doživjet pored vas nesluženo seksualno zadovoljstvo.

Vi ste u seksu spontani i ne trpite sputavanje. Vaš partner može biti potpuno otvoren prema vama i do kraja vam otkriti svoje male tajne. Vi ga stimulirate da vam kaže što želi i ne očekujete da se stidi.

Tijekom seksualnog čina Vi ste najglasniji među svim znakovima zodijaka. Vaše erogene zone su lice i glava. Obožavate da Vam partner gricka uši iu stanju ste da doživite orgazam tjedna dobre ljubavne predigre. Maksimalno ste potentni i najviše seksualne enrgije emitirati kasno noću i rano ujutro.

U stanju ste da odvojite ljubav od seksa, ali od partnera obavezno očekujete da Vam je posvećen i dušom I tijelom. Tražite od njega ponašanje koje ugađa Vašoj taštini. Volite Vas partner obožava.

U seksu ne pokazujete preveliku maštu. Previše ste standardni i nisu Vam neophodne neke specijalne poze ili prohtjevi da bi ste se zadovoljili. Upravo zbog toga ste osoba koja nije sklona perverzijama. Ali ste skloni promiskuitetu jer volite udvaranja (opet Vaša sujeta) i prolazne veze. Međutim ukoliko imate pravog partnera koji je u stanju Vas uzbudi i zadovolji, niste spremni eksperimentirati s drugim osobama.

Za Vas ljubavna predigra predstavlja gubljenje vremena. Odmah direktno prelazite na stvar. Zbog toga imate problema da zadovoljite u seksu «mekše» znakove, kao što su Djevica ili Ribe, kojima je potrebna odgovarajuća predigra da bi mogli doživjeti orgazam.

Ovnovi su u stanju doživljavaju serijske orgazme. U slučaju natjecanja iz te oblasti, malo tko bi im mogao oduzeti primat.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK