Horoskopius

Ovan-Mjesečni horoskop za svibanj 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Početak mjeseca obilježava Pun Mjesec u znaku Škorpiona koji se događa u vašem 8.polju. Emocionalni teret vas tlaka. Suočavanje s problemima unutar vas samih. Ovo je energija povezivanja ili rasula. Prva nedjelja svibnja bit će obilježena odnosima koji će ili nastaviti drugim tempom ili će doći do totalnog raskida, bez obzira jesu li partnertva dugoročna ili ne. Potreba za bliskošću je izražena. Usamljenima ovo će biti teški dani, jer će intezitet emocija biti pojačan. Venera, vladarica srca ulazi u znaku Raka, u vašem polju kuće i doma od 7.svibnja. Godit će vam druženja s obitelji. Privrženost sa bliksem prijateljima je također aktualno u ovom razdoblju. Senzulani, emotivniji tražićete adekvatnog partnera koji može podržati vaše želje i potrebe. Pojedini će i naći upravo takvog / takvu.Pojačana bliskost u bračnim odnosima tih dana. Obostrana podrška neće izostati. Od 11.maja vladar vašeg znaka Mars ulazi u znak Blizanca što će doprinijeti jasnoći razmišljanja, konkretnijim planovima, brzini delanja na mnogim poljima, uključujući i emotivno. U tom sektoru riječi, komunikacija igraće bitnu ulogu u rješavanju postojećih probleme. Tih dana će Saturn praviti opoziciju sa Venerom i Marsom pa će vaše želje biti u sukobu s odgovornošću koja vam se nameće. Neki ciljevi su nerealni u ovom trenutku. Pokušajte se ne držite čvrsto za njih. Možete biti u tom razdoblju kaotični, konfuzni i da razbacujete energiju na nepotrebne stvari ili ljude. Najbolji dani u polju ljubavi su 23. i 24 svibnja.

posao

Postoji velika želja da pobiljšate svoju financijsku situaciju tijekom ovog mjeseca. Na tome će raditi Sunce koje se nalazi u vašem polju financija koje pritom lijepo gleda na Plutona. Sve nešto što je trebalo da se sredi dolazi na red sada. U svom retrogradnom hodu Pluton priziva stabilnost od ljudi na važnim i bitnim mjestima. U prvoj polovici mjeseca su konkretni i intezivni događaji na tom planu. Jaka ambicija će postojati, ali imamo malu začkoljicu nakon 18.maja jer će vladar polja obveza, posla, svakodnevice (Merkur) krenuti u svom hodu unatraške I praviti napete aspekte sa Neptunom i Saturnom. Očekujte težinu, zastoje, komplikacije u komunikaciji, dokumentima. Želje i realnost se ne slažu tijekom tog razdoblja. Na poslu su tada moguće prepreke, kašnjenja bitnih informacija, razgovori i ugovori od važnosti također su u zastoju. Bit ćete umorni i nedostajeće vam koncentracija. Sve ovo zahtijeva veliku opreznost i svjesnost da morate pričekati neke bolje trenutke tijekom narednog mjeseca.

Zdravlje

Za većinu Ovnova maj mesec u ovom sektoru je vraćanje starih zdravstvenih problema na dnevni red. Problemi sa živcima zarad stresa na drugim poljima također je prisutno. Neki će biti blago depresivni, drugi melankolični. Morate malo organizirati svakodnevni tempo da biste se bolje osjećali kako fizički tako psihički. Vozači ovog znaka trebaju obratiti pozornost u prometu tijekom ovog mjeseca.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK