Ovan-Mjesečni horoskop za svibanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Slobodnim Ovnovima će Sunce, koji je vladar njihovog polja ljubavi, i Venera, kraljica srca, tranzitirati kroz polje posla, novca i osobnih vrijednosti u prve dvije dekade mjeseca, au trećoj će se prebaciti u polje okoline, kratkih putovanja, susjedstva. Ovo su segmenti u kojima ćete moći pronaći neke zanimljive ljude i interesantne nove emotivne motivacije. Naročito bih podvukla baš odnose koji će ići preko posla, jer su u ovom periodu i podržani od strane Jupitera iz Djevice i vašeg polja poslovnih okolnosti i svakodnevice. Dakle kod mnogih će funkcionirati ona varijanta – nekog od kolega ćete početi gledati malo drugačijim očima, sve više će vas privlačiti komunikacija sa ovom osobom a to otvara put i ka nekim jačim dešavanjima. Zbog retrogradnosti Merkura ne očekujte da će se priče odvijati brzo, a ni ne preporučuje vam se da žurite – žurba vas je ionako mnogo puta uvukla u odnose koji su završili i prije nego što su počeli. Parovi će tijekom ovog mjeseca imati skladnije odnose, jer ćete i vi i partner više vremena posvećivati ​​vezi i truditi se da jedno drugom ugodite. Doduše komunikacija će vam povremeno biti slaba točka, a naročito bih vam skrenula pozornost na treću dekadu mjeseca, koja za vaš odnos može biti pomalo turbulentna. U tom periodu je bolje prešutjeti nego se upuštati u rasprave.

posao

Vaše polje posla i novca obogaćeno je stelijum planeta tijekom većeg dijela ovog mjeseca i sigurno je da ćete uspjeti u velikoj mjeri stabilizujete poslovni segment. Ne zaboravite da vaš vladar sve vrijeme ide retrogradnim hodom i da je bolje usmjeriti se na redovne, svakodnevne obveze i održavati postojeće suradnje, nego pokušavati pokrenuti nešto što je novo. Ovo je prije razdoblje poboljšavanja u radnoj sredini i unapređivanja partnerskih odnosa nego traženja novih vidova zarađivanja. Vladar polja komunikacije, Merkur, sve vrijeme će biti što retrogradan, što u svojoj sjeni, pa može povremeno biti problema u dogovorima, ali iu prolongiranju nekih sastanaka ili teškoća sa bitnom dokumentacijom. U trećoj dekadi i ulasku Sunca i Venere u polje komunikacije i pokreta, za nezaposlene je vrijeme da se aktivnije bace u potragu za poslom. Kod onih koji rade to je razdoblje preispitivanja suradnji i napetosti.

Zdravlje

Jupiter u vašem polju zdravlja krenuće direktnim hodom krajem prve dekade svibnja. Pred vama je vrijeme kada je potrebno promijeniti navike, naročito kontrolirati prehranu, i posvetiti se nekim zdravstvenim tegobama koje duže vrijeme “vučete”. Aktivne su kronične bolesti, posebno kod starije populacije.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK