Ovan-Mjesečni horoskop za studeni 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Novac vam je bitan, a posebno možete imati sreće od 3. studenog, kada se pravi lijep aspekat sa Saturnom, pa ćete neke zaostale dugove platiti i vama će se sigurno otvoriti mogućnost zaraditi na neki ljepši, lakši, kreativniji način. Te aspekte svakako je važno iskoristiti svi pripadnici ovog zviježđa jer ćete imati naporan radan mjesec s puno energetskog trošenja, sastanaka u tvrtki s nadređenima ili, ako ste vlasnik, sa radnicima, što svakako neće biti lako. Druga polovica mjeseca je s dobrim aspektima Jupitera i sigurno je da ćete napraviti dobar posao sa Strijelcem, Vodenjakom ili Bikom. Oni su ovdje prikazani kao potrebni savjetnici. Vi ste rječiti, imate jak glas, pa morate paziti kada pregovarate: da ne krenete vičete previše kako ne biste zaplašili suradnike. Ovnovi koji traže posao morat će se okrenen jednom prijatelju iz znaka Škorpiona koji im može pomoći ili ih privremeno zaposliti.

LJUBAV: Vladar znaka Ovan je Mars, a on se upravo nalazi u znaku Vage – ljubavi i braka, pa su izvjesna zaljubljivanja, prije svega za mlade pripadnike ovog znaka. Ovnovi srednjih godina koji traže ljubav mogu je pronaći na nekom skupu, sastanku ili svadbi, proslavi prijatelja. Ako ste u braku, onda očekujte više pažnje i ljubavi od partnera, možda ćete i neki poklon dobiti.

ZDRAVLJE: Morate obratiti pozornost na hormone, mjehur, bubrege. Možete patiti od urinarne infekcije pa se svakako savjetuju prirodni čajevi brusnice i aronije, uvin čak, koji je odličan detox, a najviše obratite pažnju na toplinu u prostoriji u kojoj radite ili spavate.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.