Horoskopius

Ovan-Mjesečni horoskop za rujan 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Oni koji imaju emotivne veze ili su u braku neka budu na posebnom oprezu tijekom ovog razdoblja. Ono što je najsimptomatičnije je mogućnost vođenja dvostrukog života, velika šansa da u prvom dijelu mjeseca u potpunosti “posandrco” za nekim i ulete u vezu s osobom iz svog poslovnog okruženja ili svakodnevice. Ovo se može dogoditi doslovno preko noći a vi u nekim trenucima nećete znati gdje se nalazite, obzirom da će vas strast toliko prodrmati da je zaista pitanje da li ćete svemu ovome moći odoljeti. Da rashladim malo vaše usijane glave – jako su, jako velike šanse da sve ovo nećete moći dugo krijete i da vam cijela ova igranka može donijeti neopisive probleme u odnosima koji su vam važni. Smatrajte se upozorenim, pa vi dobro razmislite da li hoćete da se upuštate u sve ovo ili ne. Što se slobodnih tiče, tu je već potpuno drugačija priča. U prve dvije dekade mjeseca imate više nego dobre šanse za sve ono što želite – da li za flertovanje, avanturu ili za pokretanje pravog emotivnog odnosa. Čak i sa nekim bivšim partnerom možete ponovno uspostaviti kontakt i zajednički odlučiti da li vrijedi još jednom davati šansu vama kao paru. Zadnja dekada mjeseca nije dobra za emotivne kontakte, tada ćete više biti okrenuti nekim drugim stvarima i vjerojatno postojećeg partnera ili simpatiju zanemariti.

posao

Prvi dio mjeseca je neusporedivo bolji pa savjet Ovnovima da sve ono što su planirali pokrenu baš tada. Izravno kretanje Venere koja vlada vašim poslovima i priljevima donijet će jednu lakšu situaciju i konačno ćete moći realizirati nešto što je bilo u zastoju u prethodnom razdoblju. Tada možete sklopiti i neke povoljne dogovore, ali odmah vas upozoravam da do detalja razradite svih, da se ne bi vrlo brzo pokajali i shvatili da je ovo nepovoljno po vas. U drugom dijelu rujna već dolazi opterećenje. Mnogo posla, mnogo sitnica koje vas koče i koje morate raditi po više puta, a nekako će se i oni pravi kolegijalni i suradnički odnosi poremetiti i teško ćete dobivati ​​podršku drugih. Od vas će se očekivati ​​možda više nego što to u ovom trenutku možete pružite. Toplo vam preporučujem da se ne uplićete ni u kakve makinacije, nedozvoljene radnje, ni u što što nije u skladu sa zakonom, jer možete snositi posljedice svega ovoga. Što se financija tiče, ne razbacujte se nepotrebno. Priljevi će manje-više funkcionirati normalno, ali je neophodno podmiriti troškove i ne zaduživati ​​se dodatno.

Zdravlje

Kao i za ostale životne segmente i ovdje vrijedi isto – nakupite se energije i riješite neke zdravstvene probleme u prvom dijelu mjeseca, jer će od drugog krenuti nepovoljnija situacija po vas. Više ćete se trošiti, a manje obraćati pažnju na sebe, pa je eskalacija nekih zanemarenih problema moguća. Nemojte zaboraviti – bolje je spriječiti nego liječiti!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM