Ovan-Mjesečni horoskop za rujan 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Ono što je vama osobno bitno jested a će vladar vašeg znaka tijekom cijelog rujna imati nesmetan “put” kroz znak Strijelca, znak velike energije, ali I slobode. Oni koji su trenutno usamljeni, neće teško doživljavati to što su bez partnera jer će zadovoljstvo I ispunjenost pronalaziti u kontaktima s prijateljima, u putovanjima, u jednoj formi bezbrižnog I lagodnog provoda. Ipak, ovo ne znači da nebo ne sprema ljubavne prilike za vas, što će biti najnaglašeniji u drugoj dekadi ovog mjeseca. Neki od vas će tada osjetiti potrebu da se konačno smire I to samo iz razloga što će osoba koju budete upoznali biti netko tko će vam se jako brzo podvući pod kožu I ka kojoj ćete osjetiti veliku strast. Iako će odnos započeti na malo neobaveznim osnovama I na samom početku može izgledati kao da je ovo više seksualno-vatrena “kombinacija” nego nešto što može potrajati, vrijeme vas može razuvjeriti I donijeti potrebu da s ovom osobom produbite vezu I ostvarite nešto mnogo konkretnije I važnije. Ovnovima u emotivnim vezama I brakovima smjese se zaista neki lijepi dani. Jupiter ulazi u vaš polje ozbiljnih partnerstava I braka I prvenstveno će baciti naglasak na one u dužim vezama – vi itekako možete poželjeti svoju priču uozbiljite, tako da ne sumnjam da su itekako mogući počeci zajedničkog života, zaruka I brakovi u ovom razdoblju. Oni u bračnim zajednicama bez većih problema će funkcionirati u skladnoj vezi s partnerom.

posao

Prva dekada mjeseca biće prilično naporna u poslovnom segmentu. Pomrčina Sunca u polju poslovne svakodnevice, kao I prisustvo retrogradnog Merkura u istom polju donijet će komplikacije, nerazumijevanje sa suradnicima I kolegama I vjerojatno izvući na svjetlost dana neke pogreške I propuste iz prethodnog razdoblja. Promjene koje počinju se dešavaju ne idu vam u korist I pojedini mogu biti zabrinuti za očuvanje svojih radnih mjesta. Obratite veliku pozornost na papirologiju, arhiviranje dokumenata, ali I na dogovore I potpisivanje ugovora. Od druge dekade situacija se mijenja na bolje, Jupiter ulazi u vaš polje ozbiljnih partnerstava I od tog trenutka će vam donositi velike mogućnosti za ostvarenje povoljnih suradnji I partnerskih odnosa. Nezaposlenima savjetujemo veću aktivaciju u drugom dijelu rujna, jer se neke poslovne šanse mogu neočekivano otvoriti pred vama. Financijski segment će biti stabilan.

Zdravlje

Prva polovica mjeseca je dosta nepovoljna. Vaši energetski potencijali su smanjeni I neophodno je da više posvetite pažnje sebi, svom odmoru, zdravijem načinu prehrane. Polovinom perioda, pomračenje Mjeseca u polju podsvijesti može dovesti I do mentalnog disbalansa, nesanice, blage depresije.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK