Ovan-Mjesečni horoskop za prosinac 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Energija ovog mjeseca u potpunosti odgovara slobodnim pripadnicima znaka Ovan. U prve dvije dekade ovog razdoblja imate više nego dobre šanse da započnete novi emotivni odnos …. naravno, ako budete željeli da se vezujete iole ozbiljnije …. Naime, vama će zaista biti otvorene SVE mogućnosti – više ćete biti u pokretu, više ćete izlaziti, više ćete se družiti, a oni od vas koji su ljubitelji interneta, više će vremena provoditi na društvenim mrežama i ostvarivati ​​itekako zanimljive kontakte. Pošto ćete imati više šansi za emotivni kontakt, na vama ostaje da odlučite da li ćete željeti samo površnost, neke neobavezne pričice, avanture za jednu noć ili kombinacije …. ili ćete se pak potruditi da s jednom osobom napravite nešto ozbiljno. Neka vaše srce odluči na koju ćete stranu …. i što vam najviše prija. Čak iako ostanete u potpunosti sami do kraja godine, novogodišnja noć može donijeti jedno čarobno, romantično poznanstvo … U postojećim emotivnim relacijama ovaj vam mjesec donosi mogućnosti da konačno pronaći zajednički jezik, poboljšati komunikaciju s partnerom i više povezati. Ako i dođe do nekih sitnijih rasprava sa voljenom osobom, budite u fazonu “na jedno uho ušlo, na drugo izašlo” …..

posao

Vaša poslovna, ali i financijska situacija trebala bi biti dosta solidna tijekom nastupajućeg mjeseca. Vi osobno ćete biti vrlo voljni da se angažirate, da završavate obveze na vrijeme, a rezultati u vidu poslovnih i financijskih rezultata bi trebali biti bolji nego inače. Da bi sve funkcioniralo kako treba, od samog početka mjeseca obratite pažnju na papirologiju, na uvjete dogovora, kao i na to što potpisujete, jer se eventualne pogreške i propusti mogu prikazati tijekom treće dekade i retrogradnog kretanja Merkura. Tijekom druge dekade dobit ćete vrlo dobru poslovnu ponudu koju svakako trebate shvatiti ozbiljno. Posljednju dekadu prosinca iskoristite za neku vrstu povlačenja, možda odlaska na putovanje ili odmor … ili za sumiranje rezultata i pravljenje planova za novu poslovnu godinu. U tom razdoblju će biti naglašene dobre ideje, kreativnost, biće probuđena vaša umjetnička crta.

Zdravlje

Do polovice mjeseca situacija u zdravstvenom segmentu će biti prilično dobra. Ostatak ovog razdoblja donijet će najviše problema starijoj populaciji, i to vezanih za kralježnicu. Mlađi pripadnici znaka mogu biti u energetskom padu – nešto slabiji imunitet.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK