Ovan-Mjesečni horoskop za prosinac 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Buran početak mjeseca odrazit će se iu nekoj daljoj budućnosti. Možda će početak mjeseca biti nezgodan za suradnju, ali kako vrijeme ide, morat ćete se stabilizujete, naći zajednički jezik sa suradnicima koji nisu sjajni, mada ni vaš strpljenje nije na zavidnoj razini. Retrogradni Merkur koji će obilježiti ovaj prosinca bit će za sve znakove test izdržljivosti, strpljenja ali i zdravog razuma ukoliko ga bude. Dobri aspekti sa Saturnom mogu dati bolje financije, polako ali sigurno. Izdržite do druge polovice mjeseca kada se prave bolji aspekti Sunca koji obećavaju bolju karijeru i sam posao.

LJUBAV: Ovnovi koji su u braku moraju paziti na komunikaciju jer će biti posebno nadahnuti da drže predavanja partneru koja nikako nikom ne prijaju. Stalna kritika, nervoza – nije dobra tjedna ovog mjeseca jer su Ovnovi posebno razdražljivi, a ako je partner u vatrenom znaku, onda će situacija biti gora iz dana u dan. Za one koji traže svoju pravu ljubav mogu je potražiti u nekoj drugoj državi. Venera je u Strijelcu već od samog starta mjeseca i inicira partnerstvo iz inozemstva. Pred kraj mjeseca Venera ulazi u znak Jarac i Ovnovi će tražiti stabilizaciju i vjerojatno službeni brak.

ZDRAVLJE: Merkur je većinu mjeseca retrogradan iu devetom polju, znaku Strijelac, pa morate povedete računa o načinu prehrane jer Strijelac itekako voli jesti i sklon je debljanju, što mnogi Ovnovi neće izbjeći. Morate biti više fizički aktivni. Posebno morate obratiti pažnju na višak šečera u krvi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.