Ovan-Mjesečni horoskop za ožujak 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Ovo je razdoblje kada emotivne veze i brakovi mogu ići ka svom oporavku. Pričati o tome da će sve biti savršeno između vas dvoje bilo bi uzaludno, jer vam i ovaj mjesec donosi iskušenja, ali vi ćete se prvenstveno osjećati mnogo bolje i biti spremniji da se potrudite oko voljene osobe. To će naročito biti naglašeno u prvoj dekadi mjeseca, kada vi kao da se mirite s nekim svojim pogreškama i spremni ste ih ispravite i angažirate se oko partnera. I pored ovoga, druga dekada donosi blagu nesigurnost, koju ćete najlakše “razbiti” time što ćete vi i partner raditi na strasti, ali i na romantici. U trećoj dekadi imamo Pomračenje Mjeseca u znaku ozbiljnih partnerstava, pa je ovo razdoblje kada morate biti malo oprezniji i spremniji na kompromis. Tenzija će se naročito osjetiti u bračnim zajednicama. Što se slobodnih tiče, vi ćete vjerojatno u prvih deset dana mjeseca konačno odustati od neke priče za koju sada shvaćate da vam ne donosi ništa što bi iole bilo vrijedno i trajno. Jednostavno, previše ste nade polagali u jednu osobu, i sada je vrijeme da s ovim završite. Sredinom mjeseca izbjegnite da vas strast povuče u neke mutne vode i ubaci u priču s nekim tko od vas želi samo neobavezno, samo avanturu, ili nije spreman vaša veza bude javna i otvorena. Vama tek posljednja dekada ožujka donosi ono što vam je zaista potrebno – jednu fenomenalnu priliku da se s potencijalnim partnerom odmah “prepoznate” i “kliknete”.

posao

Tek je posljednja dekada ožujka dobra u poslovnom segmentu u onom smislu da možete zaista pokrenuti i realizirati neke priče koje vas zanimaju. Prva dekada će biti obojena kvadratom Merkura i Marsa što je definitivno nepovoljno i za komunikaciju s poslovnim suradnicima, ali i za bilo kakvu vrstu poslovnih putovanja. Očekivat mnogo a dobiti uglavnom ništa, a ako i bude nekih sitnih pobjeda to će biti uz veliku muku i borbu. Savjet za vas je da se trudite da u ovom razdoblju najveću pozornost posvetite tekućim poslovima i redovitim obvezama, a eventualno smišljate nove ideje i nove planove za budućnost. Posljednjih deset dana mjeseca, od ulaska Sunca u vaš znak, donijet će vam potrebnu snagu i energiju za prave promjene u poslovnom segmentu. Prilike će se otvarati brzo, a vi ćete biti spremni da ih iskoristite. U tom trenutku naročito su potaknute sve vrste aktivnosti sa strancima i sa drugim prostorima.

Zdravlje

Dosta toga možete uraditi sami za sebe i to najviše time što ćete prepoznati što je ono što vas “truje” i truditi se da se riješite stresa, pritisaka i lošeg utjecaja nekih ljudi. Ovo je vrijeme za više rekreacije, kada vam kretanje i vođenje računa o prehrani donosi dobro. Starijoj populaciji će biti aktualni problemi s tlakom i cirkulacijom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK