Ovan-Mjesečni horoskop za ožujak 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Ovo je razdoblje kada emotivne veze i brakovi mogu ići ka svom oporavku. Pričati o tome da će sve biti savršeno između vas dvoje bilo bi uzaludno, jer vam i ovaj mjesec donosi iskušenja, ali vi ćete se prvenstveno osjećati mnogo bolje i biti spremniji da se potrudite oko voljene osobe. To će naročito biti naglašeno u prvoj dekadi mjeseca, kada vi kao da se mirite s nekim svojim pogreškama i spremni ste ih ispravite i angažirate se oko partnera. I pored ovoga, druga dekada donosi blagu nesigurnost, koju ćete najlakše “razbiti” time što ćete vi i partner raditi na strasti, ali i na romantici. U trećoj dekadi imamo Pomračenje Mjeseca u znaku ozbiljnih partnerstava, pa je ovo razdoblje kada morate biti malo oprezniji i spremniji na kompromis. Tenzija će se naročito osjetiti u bračnim zajednicama. Što se slobodnih tiče, vi ćete vjerojatno u prvih deset dana mjeseca konačno odustati od neke priče za koju sada shvaćate da vam ne donosi ništa što bi iole bilo vrijedno i trajno. Jednostavno, previše ste nade polagali u jednu osobu, i sada je vrijeme da s ovim završite. Sredinom mjeseca izbjegnite da vas strast povuče u neke mutne vode i ubaci u priču s nekim tko od vas želi samo neobavezno, samo avanturu, ili nije spreman vaša veza bude javna i otvorena. Vama tek posljednja dekada ožujka donosi ono što vam je zaista potrebno – jednu fenomenalnu priliku da se s potencijalnim partnerom odmah “prepoznate” i “kliknete”.

posao

Tek je posljednja dekada ožujka dobra u poslovnom segmentu u onom smislu da možete zaista pokrenuti i realizirati neke priče koje vas zanimaju. Prva dekada će biti obojena kvadratom Merkura i Marsa što je definitivno nepovoljno i za komunikaciju s poslovnim suradnicima, ali i za bilo kakvu vrstu poslovnih putovanja. Očekivat mnogo a dobiti uglavnom ništa, a ako i bude nekih sitnih pobjeda to će biti uz veliku muku i borbu. Savjet za vas je da se trudite da u ovom razdoblju najveću pozornost posvetite tekućim poslovima i redovitim obvezama, a eventualno smišljate nove ideje i nove planove za budućnost. Posljednjih deset dana mjeseca, od ulaska Sunca u vaš znak, donijet će vam potrebnu snagu i energiju za prave promjene u poslovnom segmentu. Prilike će se otvarati brzo, a vi ćete biti spremni da ih iskoristite. U tom trenutku naročito su potaknute sve vrste aktivnosti sa strancima i sa drugim prostorima.

Zdravlje

Dosta toga možete uraditi sami za sebe i to najviše time što ćete prepoznati što je ono što vas “truje” i truditi se da se riješite stresa, pritisaka i lošeg utjecaja nekih ljudi. Ovo je vrijeme za više rekreacije, kada vam kretanje i vođenje računa o prehrani donosi dobro. Starijoj populaciji će biti aktualni problemi s tlakom i cirkulacijom.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.