Horoskopius

Ovan-Mjesečni horoskop za listopad 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Oni koji mnogo očekuju vjerojatno će u potpunosti biti nezadovoljni situacijom u svojim emotivnim vezama i brakovima, bar u prvom dijelu mjeseca. Konstantno ćete se vraćati na iste situacije s partnerom, u potpunosti onemogućeni da neke stvari razriješite na pravi način. Pojedini mogu u ovim “bitkama” sa voljenom osobom čak početi gubiti nadu da će nešto ikada krenuti na bolje. No, ne treba očajavati. Iako komplicirana, ljubavna situacija počinje rješavati u drugom dijelu mjeseca. Ne samo da će se odnosi popraviti, već je itakako moguće podići ih na neki viši nivo. Neka duža emotivna partnerstva idu ka zajedničkom životu, čak i bračnoj zajednici. Ipak, trebat će mnogo stvari uskladiti, napraviti mnogo priprema, izboriti se s nekom problematikom koja će čak dolaziti i od strane drugih ljudi koji pokušavaju utjecati na vašu vezu. Ali bitno je da se sve može raščistiti i riješiti. Ono što je najvažnije je, da poslije dužeg vremena, kraj mjeseca dočekujete zadovoljni i mirni. Vrijedilo je boriti se, zar ne? Što se slobodnih pripadnika znaka tiče, iako ćete pomisliti da vas sreća i prave prilike konstantno zaobilaze, vidi se da i za vas postoji itekako dobra šansa da započnete neki odnos koji ima šanse da traje. Doduše, prvo se morate suočiti (nadamo se – posljednji put) s prošlošću koju nekako teško prevazilazite. Prvi dio mjeseca je namijenjen baš za to – da se neke priče privedu kraju i da vi možete oslobođeni, nastavite dalje. Drugi dio mjeseca je vaš – no, ono što se najviše nameće jeste pronalaženje partnera kroz poslovne okolnosti ili kroz neke svakodnevne obveze. Zar je bitno gdje vam je sudbina ugovorila susret, ako je to prava osoba za vas? Velika mogućnosti i započinjanja odnosa i kontakta s osobama s drugih prostora ….

posao

Tijekom cijelog mjeseca vladar vašeg znaka je u tranzitu kroz polje poslovnih obveza i znak Djevice. Svakako je da od ovoga ne da nećete moći pobjegnete, već je naprotiv, neophodno da se svakom, pa i najsitnijem problemu posvetite u potpunosti. Prva polovica mjeseca je dosta problematična i često ćete gubiti fokus, nadu, optimizam i smatrati da su se sama nebesa udružila u namjeri da vas spriječe da napravite bilo što konkretnije. Suradnje će ići otežano, usporeno, a materijalni momenat je dosta nestabilan. Ipak, čini mi se da će se jedna forma presjeka napraviti polovicom mjeseca, od tada aktualne konjukcije Marsa i Jupitera u polju posla koji će otvoriti vrata nekim suradnjama (možda čak i sa strancima), ali će vas u svakom slučaju pogurati ka nekim mirnijim poslovnim vodama. Drugi dio listopada je već mnogo pogodniji i za pokretanje novih poslova i za dizanje starih na jedan produktivniji razinu. Nemojte zaboraviti – od ulaska Saturna u vaš polje planova i ekspanzije (a tamo će biti sve do kraja 2017-e godine) morate biti malo realniji i sa punom pažnjom i odgovornošću se posvetiti onome što namjeravate pokrenuti. Samo na taj način ćete izvući najbolje iz ovog dugogodišnjeg razdoblja.

Zdravlje

Znak Djevice je vaš polje zdravlja, i obzirom da ćemo tijekom ovog mjeseca imati stelijum planeta u njemu, morate dosta ozbiljno shvatiti i svoje svakodnevne navike i svoje stanje organizma. Prvenstveno se stres i nervoza mogu odraziti kroz probavni trakt, kroz probavu, rad crijeva. No, ne treba zaboraviti – sada možete napraviti neke značajnije zaokrete, ostaviti loše navike i posvetiti se više sebi!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM