Ovan-Mjesečni horoskop za listopad 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Venera kao vaš vladar drug polja novca, dat će velike pozitivne promjene na ovom polju. Ovo je mjesec kada vi sijate i osjećate podršku da ste na pravom putu. U danima oko desetog listopada stiže injekcija samopouzdanja, nagrada za uložen trud i rad, Saturn iz Strijelca nagradit sve vas koji ste bili uporni i disciplinirani da stignete do postavljenog cilja. Sigurno je da ćete početi zarađivati ​​mnogo više nego prethodnih mjeseci.

LJUBAV: Venera, planeta ljubavi, onog momenta kada uđe u znak Vage, ulazi u vaš sedmo polje braka, partnerstva I zakona, pa ćete imati razloga da se veselite. Neki od vas ulaze u brak, dok neki ulaze u vezu koja će ih oraspoložiti i vratiti na pravi put ljubavi koji su tako dugo čekali. Točno od druge polovice mjeseca, od 14. listopada – imat ćete priliku da se stabilizujete emotivno.

ZDRAVLJE: Mars je vaš vladar i on se nalazi u Djevici, inače znaku zdravlja i vašeg polja zdravstvenog stanja. Čuvajte se svega što nosi Mars, ozljede, padovi ali ipak najviše obratite pažnju na kralježnicu i kosti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.