Ovan-Mjesečni horoskop za lipanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Za Ovnove u emotivnim vezama i brakovima, prvi dio mjeseca je vrijeme kada ćete neka važna pitanja pokrenuti i željeti s partnerom dođete do zajedničkih rješenja. Budite svjesni da ovo neće biti osobito lako, ali imate i strpljenje i ubedljivost na svojoj strani. Moguće je da ćete u tom razdoblju imati i više zajedničkih izlazaka ili čak odlazak na neko kraće putovanje. Preporuča vam se da provodite više vremena u opuštenim razgovorima iu razmjeni ideja jer će na taj način sve ići mnogo bolje između vas dvoje. U drugom dijelu lipnja naglašenija je predanost emotivnom segmentu, oni u obiteljskim relacijama biće okrenuti planovima oko djece, doma i pred vama je mirna situacija do kraja mjeseca. Ukoliko ste slobodni, ono što do kraja prve polovice mjeseca učiniti – učinili ste. Ljubav možete pronaći i na kraćem putovanju, u okolici, na seminarima, u obrazovnim institucijama a neki će se zaljubiti iu kolegu s kojim se vraćaju ili odlaze na posao. Ono što će vas najviše privlačiti jesu duhovite osobe, brzog uma, netko s kim ćete imati dobru komunikaciju i razumijevanje. Također, moguće su i ljubavi s razlikom u godinama ili s nekim tko ne živi u vašem gradu. Neke od ovih priča, iako dosta lijepe, ostaće samo kao prolazni odnosi, pa drugi dio lipnja koristite da ih učvrstite i dodatno probudite emotivnu stranu.

posao

U prvih tjedan dana ovog mjeseca klonite se nekih jačih financijskih investiranja, jer su mogući gubici. Bez obzira na to što vam netko nudi naoko dobar dogovor, ne srljajte i ne donosite odluke na brzinu. Polje komunikacije i dogovora vam je jako u prvom dijelu lipnja, ali ne očekujte da ćete lako dolaziti do svojih ciljeva. Povremeno vam stoji nervoza i stres zbog nemogućnosti da druge uvjeriti i okrenete na svoju stranu. Savjetuje vam se da svoje obveze završavate na vrijeme, ali i biti maksimalno ažurni prema onim projektima koje ste već pokrenuli, jer možete biti pod kritikom nadređenih osoba. I u ovakvim, nešto težim okolnostima, uspevaćete da se snalazite, jer ste se naučili na vlastitim pogreškama iz prethodnog razdoblja. Nezaposleni neka budu aktivni, jer u prvom dijelu lipnja mogu doći do posla, čak iako on bude honoraran ili na određeno vrijeme. U drugom dijelu mjeseca nešto lakše okolnosti po vas, materijalna i financijska situacija će krenuti na bolje, suradnja sa strancima kreće uzlaznom linijom.

Zdravlje

Zdravstveni segment će tijekom lipnja biti promjenljiv. Iako vi osobno imate više energije i snage i bolje se osjećate, povremeno ćete imati “padove” i to naročito u prvom dijelu mjeseca. Potrebna je blaga rekreacija, oprez u prometu i vođenje računa da se ne povrijedite. Starijima problem kralježnica i pluća.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK