Ovan-Mjesečni horoskop za kolovoz 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Ovnovi svakako startaju najbolje moguće. Iako će na početku mjeseca utjecaj Jupitera i Plutona biti u težem aspektu, to svakako može značiti podstrek. Vaš vladar Mars i Sunce su u Lavu u jakom aspektu pa možete očekivati ​​puno energije koje treba uložiti u nov posao. Kako planet Merkur kreće retrogradno u zviježđu Djevice, to znači da morate završite posao koji niste završili ranije. Imat ćete suradnike koje je potrebno kontrolirati, češće, jer su dosta nestabilni.

LJUBAV: Razmišljate o putovanju. Ništa vas neće toliko zbližiti kao zajednički odmor. Volite zajednička ljetovanja, odmore, kao da vam strast na taj način pojačava osjećaje. Ovnovi koji su slobodni mogu očekivati ​​u drugoj polovici susret s osobom iz bližeg okruženja. Za neke će ljetne avanture biti presjek života. Mnogi će ući iz avanture u pravu ljubavnu vezu. Važno je da imate strpljenje koje vam uvijek fali na razini zajedništva.

ZDRAVLJE: Zbog pretjeranih želja, nervoza vam raste, posebno kada niste u stanju odraditi ono što se od vas traži. Pazite na misli koje gajite, jer one mogu biti pogubne ili, inače, blagodat vašem zdravlju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.