Ovan / Lav-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom! (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovo je kombinacija dva znaka Vatre koji sjedinjuju svoje snage u harmonično i obostrano razumijevanje. Ova dva temperamenta su u savršenom skladu. Ovan je znak primitivne materije, divlje i sirove snage; Lav je bolje organiziran, sposoban za strategije i za sistematične planove, ima globalnu viziju svijeta i sintetički duh.

Pridaje više značaja hijerarhiji, upravljanju i prestižu. Njegov individualizam je ambiciozniji, opštiji nego Ovnov, egocentričniji. Snage Ovna Lav ovdje preobražava u kontrolirane i upregnute moći koje će biti upotrijebljene na svjestan način da bi se zadovoljile vlastite ambicije. I baš zahvaljujući utjecaju Lava, impulzivni Ovan će se preobratiti u profinjenu ličnost i pravog diplomatu.

Kombinacija Ovan – Lav je neprevaziđena u akciji, snazi, hrabrosti i organizaciji. To je sam model heroja i društvenog uspjeha. Njegov entuzijazam, njegovo milosrđe ga predodređuju da se istakne u bilo kojoj domeni. Njegov prirodni autoritet i njegovo dostojanstveno držanje zadivljuju i drže u vlasti. Zahvaljujući njegovoj energiji, njegovom neoklevanju, većina se slaže s njim.

Ovdje je obično osiguran osobni uspjeh – ovakva ličnost vremenom postaje darežljivi pobjednik i mrzi svom snagom bedu, nedostatak hrabrosti i svaki oblik servilnosti. Od ovakve prirode naročito zrači nešto nadmoćno, nešto pobjedonosno; u svakom slučaju težit će ka autoritetu, društvenom položaju i karijeri. Tople velikodušnosti, ne podnosi prevaru i podvalu, izdajstvo, ali može i da prevrši mjeru i da ne bude svjesna do koje granice može ići.

U pozitivnom obliku veličina, samosavlađivanje, životna snaga, prilagodljivi dinamizam, osjetljivost koju uzdiže ljepota, strast i spektakularna ekstravertnost, sigurnost u sebe i povjerenje – vrline su koje se skupljaju i čine snažnu ličnost koje je u stanju kanalizirati sve otpore i da iz njih izvuče korist za ostvarenje svojih ambicija …

– Jaka ste ličnost i bez muke dominirate nad drugima. Iskreni ste i direktni, romantični i idealista, pa ipak, ako niste savladali lekciju iz velikodušnosti, ponekad možete biti egoistični, tvrdoglavi i nedisciplinirani. Po prirodi egocentrični i ponosni, umijete da se plasirate, društveni ste, esteta, jednom riječju kreativac.

Vrlo ste izbirljivi o bilo kojim izborima da se radi. Zahtijevate puno i njegujete izvjesne principe, a osrednjost Vas prilično rastužuje. Ambiciozni ste, Vaši ciljevi moraju biti uzvišeni. Vaše prisustvo se osjeća u svakoj situaciji, u svemu što radite ste dramatični i volite se projicirati na publiku. Vaša negativna osobina: loše postavljen i upravljen ponos.

Imate stav, magnetizam, zahtijevate mnogo od drugih, ali i od sebe. Normalno, u životu Vam neće baš sve ići glatko; neke se teškoće ne mogu izbjeći. Povedite računa o svojoj gordosti koja će Vas nagovarati da ubedite sebe da ste nepobjedivi. Vrlo ste plemeniti, bez da nešto tražite za uzvrat, ali reagujete bolno kada Vas razočaraju i prevare oni kojima ste pružili svo svoje razumijevanje i podršku …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK