Ovan / Jarac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom! (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova dva znaka je teško kombinirati; ovdje se pomalo radi o sukobu između vatre i leda. Vreli Ovan je strastvena, ekstrovertna osoba koju proždire potreba da dijela, odlikuje je ljubav prema riziku i avanturama, dok Jarac teško može osloboditi svoje hladnoće, svoje ljušture sramežljivosti, strogosti i melanholicnost.

Ova dva rogata stvorenja stalno vode psihološki rat toplog i hladnog unutar jedne ličnosti koja je svjesna svojih problema i pati ako ne uspije ih razriješi. Istovremeno je emotivna i odsutna, oklijeva da se opusti u strahu da se ne izgubi. Često mora suočiti s pravom duhovnom olujom, goreći od želja i mučena dubokom hladnoćom koja je sprečava da svoju strast priopći s potrebnom snagom uvjerenja.

Ovakva osoba ponekad je provokativna, ponekad sramežljiva, pruža se ili povlači a da to nije igra zavođenja. Zbunjuje svoju okolinu proturječnim ponašanjem: bezbrižna je, impulzivna, zrači osjećaje i toplinu, a odmah zatim postaje rezervirana, nepokretna, hladni promatrač. Nema ničeg težeg od takvih smjenjivanja žestokih strasti i hladnog razmišljanja, izražavanja sebe i povlačenja u sebe, naglosti i stidljivosti, težnji zemaljskom raju i potrage za stabilnim, čak manastirskim životom. Nesretna je jer hoće živjeti, a sebe u tome sprječava; privlači je ljeto, a vezana je za zimu …

S druge strane, ako pobijedi svoje unutarnje sukobe, pošto nije naklonjen sanjarenju ili nonšalantnosti, ovaj miješani tip je hrabar borac, nesklon površnim stvarima, kadar da ostvari svoje ambicije i pritom vjeran u osjećajima. Svoj put vidi više kao put koji treba preći nego kao niz trenutaka koje treba što intenzivnije proživjeti. Tako on svoju sadašnjost gradi kao funkciju budućnosti koju tek treba stvoriti, bilo da je reš o karijeri ili njegovom razvoju kao pojedinca …

– Mnogima izgledate ukočeniji nego što ste u suštini. Unutarnju ravnotežu postižete vremenom, ne odmah. Ona ovisi umnogome od onoga što je u djetinjstvu izgrađeno, odnosno uništeno u Vašoj osobnosti. U mladosti Vam vjerojatno nije bilo lako; čini se da nikada niste dovoljno mladi, nikada niste onaj vetropirast tinejdžer. Mežutim, isto tako lijepo starite – podznak Jarac utječe na to da s godinama izgledate sve bolje. Vaša vezanost za obitelj je primordijalna, primitivna. Orijentirani ste na uspjeh, autoritet i osjećate potrebu da se osvedočite u konkretne rezultate svojih napora – važno Vam je da postignete uspjeh na materijalnom planu i da se dokažete.

Dostojanstveni ste, strpljivi i ustrajni, ali možete biti pretjerano jednostrani, gotovo prenaglašeno disciplinovani, pa zato možete djelovati rezervirano i hladno. Izgledate promišljeno, ozbiljniji ste i organiziraniji, ali i usamljeniji i tvrdoglaviji, nego što je to prototip Vašeg Sunčanog znaka Ovna. Ukratko, nećete nikad biti suviše omiljeni, ali tome i ne težite jer moć cijenite mnogo više. Mora Vam se priznati da ste najčešće i prema sebi jednako tvrdi kao i prema drugima. Vaša potisnuta osjećajnost Vas čini osjetljivim: potrebna Vam je ljubavna podrška da ne bi postali “stroj za postizanje uspjeha” …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD