Horoskopius

Ovan i Ovan-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Ovnovi u horoskopu?

Kada se dva kardinalna, vatrena znaka sretnu u ljubavnom zanosu, sijevanje varnica se vidi nadaleko. Dvije Ovna se jednostavno ne sreću i zaljubljuju – oni bukvalno eksplozivno upadnu u živote jedan drugom. Ovdje je riječ o susretu Vatre s Vatrom.

Ovan je sklon akcijama stvorenim u erupcijama entuzijazma, tako da su dva Ovna čak sklona tome da se već poslije prvog sastanka nađu pred matičarem (ili barem u krevetu) i to sve u najkraćem vremenu, koje bi drugim parovima tek bilo dovoljno da jedno drugom zapamte puno ime i prezime. Ovnovi znaju veoma dobro da izraze svoja ljubavna osjećanja, a isto tako i svoj bijes – i ako onaj tko je prvi izazvao tu beš ne promijeni situaciju ili se povuče s bojnog polja, u ovoj kombinaciji Ovan-Ovan može se očekivati ​​još puno ljutine i kritike . Susret dva Ovna može značiti fascinantnu igru ​​ljubavnika, ali isto tako i borbu velikih konkurenata.

Kada ukrste rogove na bojnom polju, dokazati jedno drugome tko je bolji, samo ih romantika i ljubav mogu spasti od katastrofe i pomoći im u rješavanju problema kroz međusobnu komunikaciju. Zaljubljeni Ovnovi djeluju jako privlačno jedan na drugog, mada je ta privlačnost obično samo seksualne prirode i ne duboka i duševna.

Nažalost, ta je divlja privlačnost između njih obično kratkog vijeka i ishlapi vrlo brzo. Oboje su skloni impulsivnom ponašanju i umiju biti veoma sebični, često prenoseći tu osobinu i na njihov seksualni život. Obično imaju problema s činjenicom da trebaju živjeti samo s jednim partnerom, pa ih moguće kritike i prekomjerni argumenti u zajedničkoj svakodnevnici mogu navesti na bijeg u tuđi zagrljaj i postelju. Ne valja biti vođen entuzijazmom ako svako vuče na svoju stranu i ka suprotnom smjeru.

Ako žele da im veza uspije, moraju jedno drugom pružiti više prostora i pažnje. Sebičnost je osobina veoma poznata Ovnovima, pa se i nje moraju čuvati i pokušati se ne zasljepljuju vlastitim brigama do tih mjera, da od njih ne primjećuju što se događa s partnerom. Gubitak respekta prema partneru nije mala stvar za Ovnovu ličnost! Kombinacija Ovan-Ovan baš nije stvorena u raju, ali može funkcionirati ako se partneri vole dovoljno jako da bi bili spremni žrtvovati dio sebe i svog ponosa u ime respekta prema partnerovim osjećajima.

Poslovni odnos kombinacije Ovan-Ovan će rijetko prosperirati, jer oba sudionika teže ka tome da budu šefovi, pa i najsuptilnije ideje i projekti rijetko budu provedeni u djelo, upravo zbog tvrdoglavosti poslovnih partnera …

Ovnovi teže ka bezbrižnosti u životu, ljubavi i sa novcem, popuštajući momentalnom impulsu i ludim snovima – pažnja: previše takvog zanosa i neće imati ni osnovnu gredu za izgradnju zajedničkog života, i ljubavni odnosi će se ohladiti prije nego što dobiju šansu za razvitak. Oba partnera moraju učiti da budu izdržljivi u svojim namjerama i njihovom provođenju u djela, inače postoji opasnost da im se život sastoji od hrpe neuspjelih pokušaja koji ne vode ničemu, što lako dovodi Ovnove u situaciju da jedan s drugim kolidiraju …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK