Ovan i drugi horoskopski znaci-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Početak proljeća obilježava start novog zodijačkog kruga, na čijem čelu se nalazi OVAN, podanik moćnog Marsa – gospodara rata. Oni koji su rođeni u ovom horoskopskom znaku važe za impulzivne, ambiciozne individue. Puni su entuzijazma i energije i uvijek željni pustolovina. Neovisno o starosti, Ovan je naklonjen akciji, otvoren ka novim idejama i voli slobodu. Ovan voli izazove i jedino ga s puta ka cilju može skrenuti sopstvena nestrpljivost, koja se javlja ako ne dobije brže rezultate svog napora. Ovan je uvijek prepun ideja, shema i planova za osvajanje svijeta, jer izlazeće sunce u ovom horoskopskom znaku zrači snagom i vitalnošću. Osobe rođene u znaku Ovna važe za veoma dobre organizatore, mada obično oskudijevaju na disciplini i kapacitetu da ustraju u svom trudu. Posjeduju jaku intuiciju i imaju vitruoznu moć izražavanja, što često inspirise druge, pogotovo pri projektima koji imaju jasne ciljeve i ne zahtijevaju dugotrajno vodstvo jedne osobe.

Amblem ovog horoskopskog znaka je životinja Ovan – odlučan borac i moćni protivnik, ciji nagon za dokazivanjem prelazi sve granice izdržljivosti. Neizmjerna energija ljudi rođenih u ovom znaku, čini ih agresivne i nemirne, poprilično argumentativne i temperamentne. Često i lako se osjećaju napadnuti i uvijek imaju dovoljno hrabrosti da gordo stanu pred protivnika i bore se za svoja prava i ideale. Smisao njihove existencije bazira na temi “započeti nešto i biti predvodnik”.

U svojim privatnim društvenim krugovima, Ovnovi su jednostavni, izravni i otvoreni, kao prijatelji plemeniti i puni entuzijazma. Poznati su po jakom sexualnom nagonu i vaze za strastvene ljubavnike s visokim zahtjevima. Intenzitet njihove strasti cesto nailazi na divljenje i priznanje kod suprotnog spola, sto Ovna moze navesti na brzo i nepromisljeno sklapanje braka u ranoj mladosti. Ovakvi slučajevi cesto se zavrsavaju katastrofalno, pri prvim znacima Ovnove teske ljubomore. Ovnove iritira ogranicenost i konzervativnost drugih ljudi, pa iako sami vrlo osjetljivi, vole izazivaju i ismijavaju osjetljivost drugih osoba. Kao roditelj, Ovan zna biti vrlo naklonjen svojoj djeci, ponekad i do te mjere, da je u stanju zrtvuje sve ideale vlastite existencije za napredak i blagostanje potomstva.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD