Horoskopius

Ovan i Blizanci-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Ovnan i Blizanci u horoskopu?

Pri ovoj kombinaciji slijedi susret Vatre i Zraka i visoki plamenovi se mogu vidjeti nadaleko!

Marsov podanik Ovan nalazi sposobnog i uklopljivog partnera – Merkurovog podanika u znaku Blizanaca. Atrakcija je instantna, jer oboje vole raditi sve na brzinu i da reagiraju impulzivno. Sposobnost Blizanaca na rad s ljudima je jako vrijedan aspekt, dok Ovnova sposobnost da podeli uzbuđenje generira jak i zanimljiv zajednicki ljubavni život.

Entuzijazam i bezbrižna hrabrost Ovna ostavlja jak dojam na nemirnog i radoznalog Blizanca. Ovan momentalno osjeća privlačnost prema socialno-amizantnom Blizancu, mada njegova potreba da dominira ljude i situacije teži da probudi buntovničku stranu Blizanca, koja uvijek čuči i čeka ispod nemirne površine Blizančevog znakova.

Svađe i rasprave mogu uslijediti ako Ovan blizanca flert-igrice sa strane shvati ozbiljno ili ako Blizanac smatra da ga Ovan previše kontrolira. Ovan i Blizanci su dobra kombinacija, ipak: Ovan želi iskusiti sve stvari a Blizanac bi radije da diskutira o njima. Zajedničkim snagama mogu doći do novih otkrića koja bi inače propustili su usamljeni.

Blizancima je potrebna zabava i mentalna stimulacija; rutina ih ubija i svaki pokušaj da se ove osobe navedu na više opreznosti s novcem i zdravljem, mora se izvesti vrlo pažljivo i promišljeno. Oboje, Ovan i Blizanac, brzo zaboravljaju svoje besove i ljutnje, i nijedan nije zlopamtilo. Ni jedan ni drugi ne bi trebali skakati nestrpljivo po idejama partnera. Moraju znati saslušati jedan drugoga i naučiti da sve planiraju zajedno, jer zajedno imaju šansu na veliki uspjeh u životu i poslu.

Ovo baš i nije rajska kombinacija, ali sudeći po položaju njihovih zvijezda, s ljubavlju i razumijevanjem s obje strane, sposobni su međusobna neslaganja smanje na najniži stupanj. Blizan će, ako zaista voli, biti vjeran dok god Ovan ne zahtijeva da bude fokusni centar njegovog života. Umeju se slagati tako dobro da okolina počinje vjerovati u perfektnu ljubav. Oboje s lakoćom traže i nalaze nove ideje, jer oboje uživaju u izazovu novog i drugačijeg.

Kada se njihov međusobni odnos stabilizira i učvrsti, oboje bi trebali da se smire i ispolje zahvalnost što imaju jedan drugog. Poslovni odnosi između Ovna i Blizanca mogu vrlo dobro funkcionirati, pod uvjetom da je partner u znaku Blizanaca mentalno jak, sa talentom za mehaničke sposobnoti, marketing i slično – sve to križno sa Ovnovom sposobnošću suradnje s javnošću, može donijeti vrlo blagorodne poslovne odnose. Kada se Blizanac dvoumi, Ovan može pomoći u donošenju odluka, mada mora obratiti pozornost da ne naruši Blizančev intelektualni prostor i ne pokaže previše posesivnosti.

Zbog drugačijih prilaza poslu, Ovan i Blizanac dobro funkcioniraju kao tim – imaju sposobnost da svoje interese prošire u različitim pravcima. Često mogu imati usijane raspravke, jer ono što Blizanac radi za zabavu i intelektualni izazov, Ovan prihvata više ozbiljno. I Ovan i Blizanac moraju naučiti koliko intenzivno partner njihove riječi uzima k srcu i biti pažljiviji s oštrim izjavama, da bi izbjegli teže sukobe.

Pozitivni i negativni ljudi

U klasičnoj psihologiji ova dva tipa ljudi nazivaju se, viši psihološki tip ličnosti (pozitivan čovjek) i niži psihološki tip ličnosti (negativni čovjek), koje sam opisivala

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK