Horoskopius

OVAN-Horoskop i brak … Upoznajte bračne osobine svog partnera …. (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

OVAN – SUPRUGA

Neki zodijački znaci, bez obzira na to da li se radi o tzv. “Muškim” ili “ženskim”, stvaraju bolje žene od muškaraca, i obrnuto. Ovan je vrlo muževan znak, ali muškarci Ovnovi nisu tako “čisti” tipovi, tako da tada dolazi do gubitka snage samog znaka. Žena rođena u ovom znaku predstavlja jedan od najrazvijenijih ženskih tipova Zodijaka.
Sve žene Ovnovi predstavljaju divne žene kojima odgovaraju samo ambiciozni muževi. Imaju briljantan, neovisan um i zdrave su tjelesno. Vole provode svoje vrijeme u konstruktivnim i pametnim razgovorima, u dobrom i poštovanom društvu. Ponekad žele pomažu, pa i da se miješaju mužu u posao. Ženu ovog tipa nikada nećete vidjeti kako umire od dosade, ili se izležava u krevetu žaleći se na kojekakve bolove. Ona je prije svega aktivna, plemenita i pravi je drug svome mužu.
Izgleda lijepo i trudi se da ostavi dojam. Vrlo je ponosna na svoj izgled. Ponos jedan od njenih najjačih aduta. Gotovo uvijek ima krajnje visoko mišljenje o sebi i svojoj obitelji i nikada se neće ustezati da to i javno prizna, što će mnoge navesti na ljubomoru.
Ljubomora i želja za natjecanjem u socijalnom smislu, dvije su njezine najlošije osobine. Ljubomorna je uvijek kada joj muž ne posveti dovoljno pažnje. Ona zna da je dobra i upravo zato želi se muž koncentrira samo na nju i ni na što više. Ovaj tip žene najsretnije živi u braku, ukoliko je udana za strastvenog i posesivnog muškarca. Ona se također žrtvuje za svoju obitelj. Toliko zna biti plemenita i velikodušna, ne samo prema svojoj obitelji nego i prema drugima, tako da često druge dovodi u obvezu koju nisu u stanju ispuniti.
Ženi Ovnu najviše odgovara tip agresivnog muškarca. Njoj ni u kom slučaju ne može odgovarati povučen, stidljiv ili na bilo koji način “mekan” tip. Ona može voljeti samo onoga koga duboko poštuje i cijeni, Ukoliko muškarac zna da se prema njoj postavi na pravi način i ukoliko prihvati dominantnu ulogu u svemu, žena Ovan biće njegova do kraja života.

OVAN – SUPRUG
Ukoliko postoji “čisti” tip Ovna, on može biti vrlo poželjan za sve vrste bližih kontakata. Pripada onoj grupi muškaraca o kome maštaju sve djevojke. Ima jednu romantičnu predodžbu o onome što želi od svoje žene ili od žene uopće: na prvom mjestu žena mora biti LEPA, pametna, pa tek onda dobra.
U mišljenju je kovencionalan, tako da ni u ljubavi ne popušta “boemskom” tipu romansi. Od žene koju izaberu, traže visoku moralnost u svakom pogledu, iako se često i sami, ne pridržavaju tih normi. U stvari, on ne podnosi nikakvu vrstu slučajnih “ljubavnih afera”. Vrlo je otvoren, ali uvijek traži i neku vrstu zadovoljstva izvan kuće: najčešće je to seks, jer ukoliko ga to u kući ne zadovolji, on će ga potražiti na drugoj strani.
Muškarac Ovan je ponosan, potpuna je ličnost i kroz cijeli svoj život slaće ženi romantične pozive. Njegov najveći problem u braku je kako zadovoljiti svoju romantičnu koncepciju fizičke ljubavi. Na tom polju ima gotovo nezajažljive apetite koje ne može sublimira. Žena koja želi Ovna za muža, može računati na dugovječnost ove veze, samo ako se s njim usladi fizički, odnosno, seksualno.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK