Ovan će te prevariti sa zavodicom, Blizanac s bilo kim! Ali, Škorpion je PRAVO IZNENAĐENJE

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zvijezde ne govore da će te prevariti, ali vrlo dobro znaju kakvu djevojku će odabrati ako se to dogodi.

Ovan

Ako vaš seksualni život postane rutina, prevarit će te sa djevojkom koja jednostavno voli zabavu u krevetu i ne interesuju je osjećaje. Ovan voli avanturu i ako je djevojka zainteresirana samo za svoje zadovoljstvo i ne zamara se moralnim aspektima – biće u iskušenju da joj udovolji.

Bik

Bikovima je vrlo važno da se osjećaju sigurno, a ako to ne osjećaju, sigurnost će potražiti na nekom drugom mjestu. Djevojka s kojom bi mogao te prevari neće biti očigledna i upadati u oči, ali činiće da se osjeća kao bog seksa.

Blizanci

Blizanci žele probati sve barem jednom, a to ponekada može uključiti i ljude. Ako vas prevari, to će učiniti s bilo kojom djevojkom. Oni nemaju određeni tip, vole sve djevojke.

rak

Rakovima je vrlo teško da varaju, ali ako to učine, onda će u pitanju biti djevojka koja će mu pružiti rame za utjehu. Možda te čak neće ni prevariti fizički, već samo emotivno jer Rakovi moraju osjetiti sve svoje emocije.

Lav

Lavovi su odlični u razdvajanju ljubavi i seksa. Zato, ako se odluče na prevaru, to će biti s djevojkom koja nema nikakvih problema s čisto seksualnom vezom. Lav neće imati problema da te prevari i vjerojatno će biti iznenađen ako te to povrijedi jer je za njega to samo seks.

Djevica

Djevice su serijski monogamisti i zaista je potrebno da bukvalno budu gurnuti s ruba kako bi nekoga prevarili. Ako ipak dođe do toga, izabrat djevojku koja im povećava ego i čini da se osjete cijenjeno. Ona neće biti najljepša djevojka na svijetu, ali biće atraktivna i nevjerojatno briljantna.

Vaga

Da, Vage mogu biti nevjerne. Toliko vole udovoljavaju ljudima da ponekada ne mogu procijeniti da je nešto što rade loše. Njima najviše odgovara otvorena veza jer vole svog partnera, ali vole i da šire svoju gotivnost na druge. Privući će ga djevojka koja je šarmantna i zabavna – baš kao i on.

Škorpion

I dok je ovaj znak izuzetno seksualan, Škorpioni su vrlo monogamne. Ako nisi podjednako seksualna kao i on, to bi mogao biti problem. Škorpion neće varati, već će samo završiti vezu. A to će učiniti zbog djevojke koja ima veliki seksualni apetit.

strijelac

Zaista je potrebno puno toga kako bi se Strijelac posvetio samo jednoj osobi i zbog toga ima pregršt ljubavnih avantura prije nego što se skrasi. Ali postoji i jedan problem, njegova ljubav prema spontanom. Ako naleti na djevojku u pravom trenutku, i ona je raspoložena za avanturu, prevarit će te.

Jarac

Od svih znakova, imate najmanje šanse da vas prevari Jarac. Ipak, ako vi prevarite njega, može to učiniti iz osvete. I to će vjerojatno učiniti s djevojkom koja mu je čista suprotnost – vickasta i zabavna.

Vodenjak

Iako će ti dati puno prostora bez ikakve ljubomore, ako ga prevariš, neće imati problem da uradi isto. Vodenjaci su jedinstvene i netipične i vjerojatno će to učiniti s djevojkom koja je posebna i drugačija od svih ostalih.

ribe

Ribe ne žele varaju, ali ako osjećaju da nisi potpuno zadovoljna njime, otići će djevojci koja će mu stalno govoriti koliko je nevjerojatan. Najvjerojatnije će izabrati djevojku koja voli umjetnost i vodi pun život i čini da se osjeća važno i poželjno.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK