Horoskopius

Ovan / Bik-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom! (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovom spoju postoji bez sumnje pozitivan utjecaj Bika u odnosu sa Ovnom jer zemlja, simbol Bika, ublažuje i konkretizuje element vatre u Ovnu. Vitalni instinkt je izuzetne snage, unatoč vezi dvije potpuno različite prirode: munjevitosti Ovna i sporosti Bika. Jedna teži miru i trajnosti, dok je druga borbena, energična, nemirna. Tako neustrašivost Ovna dobija u postojanosti jer se rađa s osjećajem mjere, ličnost postaje razumnija i koncentrisanija. S druge strane, priroda Bika, u osnovi obrambenog karaktera, vezana za materijalna dobra, postaje spontanija, poprimajući više povjerenja i poduzetnosti.

Rezultat kombinacije ova dva znaka je, tako, ličnost koja ulijeva povjerenje drugima, sigurna u sebe i ljubitelj je svake aktivnosti; pouzdana osoba, koja mrzi inertnost, nepoštenje, nasilje i ne gubi vrijeme u misaonim komplikacijama: njena inteligencija je praktična u punom smislu te riječi. U najboljem slučaju to je osoba koja se bori i osvaja, ali i nastoji zadržati stečeno; u najgorem, nastaje kočenje u vanjskom djelovanju, pa se energija akumulira i izbija u nekontroliranim provalama …

– Potrebno Vam je izvjesno vrijeme primiti dojmove i naučite nešto novo. Vaš imidž – čulni ste i pomalo sami sebi povlađujete. Više volite dugoročne odnose, duboke i iskrene, bez obzira koliko oni bili blještavi. Bolje se razvijate u čvrstoj kući, sa obilato namještenom i opremljenom kuhinjom, kao u šatoru ili karavanu. Kada se jednom vežete za mjesto, teško se prepuštate odvajanju ukoliko to okolnosti zahtijevaju.

Zaljubljeni u stabilnosti, voleći prirodu i istinske, jednostavne stvari, Vi ste jedna od onih osoba koje istinski uživaju u životnim zadovoljstvima. Vječito ste u potrazi za nekom vrijednošću i na kraju ćete pronaci šta je prava vrijednost u životu i uporno i nepokolebljivo ćete je slijediti.

Temperament Vam je živ, velikodušan, topao i probojan. Posjedujete mnogo skrivenih snaga i energije. Pokazujete izvjesnu svojeglavost u želji da živite na način koji ste odabrali. Ipak, kada pređete u akciju, sposobni ste da sve prevrnete na svom putu, uklanjajući one koji Vam stvaraju smetnje. Ovaj princip samoodbrane ima jednu relativno ograničenu teritoriju i spremni ste na sve da bi obezbedili sigurnost na tom području koje Vam pripada.

Vaša neiscrpna energija omogućuje Vam potvrditi svoju volju u tvrdoglavoj potrazi za ciljem, jer znate da svoju sudbinu kujete i udarcima pesnice. Ipak, Vaše raspoloženje je bolje nego kod ostalih Ovnova, a narav manje borbena. Vaša senzualna životnost izražava se bez prepreka.

Posjedujete magnetizam i sposobni ste svojim prisustvom djelujete na svoju okolinu. Lako zavodite i vrlo dobro znate čemu težite i, s vremenom, to i dobijete. Tolerantni ste i prijatni sve dok Vas netko ne isprovocira, ali “bijesni kao bik” kada vam netko stane na žulj. Ne treba se previše prepustiti vjeri u Vaš izgled staložene osobe. Vatra potajno tinja i kada se vulkan probudi, zemlja se trese! U životu ćete rijetko šta ostvariti bez strasti i potpune spontanosti …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK