Ovaj znak u horoskopu nikad nećete zaboraviti: Evo zašto svima ostaje u sjećanju

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Poznat je kao miran znak, ali ima i svoju drugu stranu.

Za horoskopski znak Rak važi da su osjetljive, romantične duše, međutim to nije u potpunosti točno. Postoji i ona njihova druga strana koju ne pokazuju toliko često.

Upravo takvo njihovo ponašanje je ono koje ih izdvaja od ostalih znakova i čini da ga dugo, dugo pamtite.

Evo o čemu pričamo.

1. Ćud je Raka smiješna rabota

Osoba rođena u ovom znaku često mijenja svoje raspoloženje ili prolazi kroz različita psihička i emocionalna stanja, tako da ponekad ne treba tražiti konkretan povod ili uzrok, kao ni razumljivo ili logično objašnjenje.

2. Svoje ne da

Ne treba zaboraviti da priroda čini svoje, tj. uvijek postoji “ravnoteža”. To što su Rakovi izuzetno senzitivni i satkani od tananih emocija, oni istovremeno posjeduju i “dobar oklop”. Mozete biti sigurni da oni brižljivo čuvaju sve ono do čega im je stalo.

3. Svaki dan je novi test

Ukoliko vam je zaista stalo da osvojite njihovo srce i da stignete do njihovog “ljubavnog carstva”, onda morate biti spremni na različite testove izdržljivosti i povjerenja, kao i emotivne privrženosti.

4. Ne pristaje na kompromis

Rak od svog partnera očekuje potpunu privrženost, beskrajnu pažnju i razumijevanje i naročito psihološku, emotivnu ili materijalnu sigurnost.

5. Obitelj na prvom mjestu

Nikako ne treba zaboraviti da su Rakovi veoma tradicionalni i da je porodica njihovo najsigurnije utočište.

6. Osjećanje, ne obračun

Od njih ne treba očekivati ​​veliku fizičku hrabrost i potrebu za dokazivanjem. Rakovima je mnogo važnije ono što posjeduju u svojoj duši, zatim u svojoj porodici ili u ljubavnoj vezi.

7. Gospodari duhovnog kraljevstva

Dilema je li vrednije duhovno ili materijalno carstvo za njih nema, jer na sebi svojstven način oni uvijek biraju duhovno carstvo. Pod tim podrazumijevaju pravi obiteljski komfor i sve uvjete koji su neophodni za harmoniju i potpuni užitak njihove obitelji.

8. detektori za iskrenost

Oni su veoma senzitivni, zavodljivi, povodljivi i zaljubljivi, ali vaš prolazak kroz “prvu kapiju” ne znači ništa, jer oni vas neće pustiti ni korak dalje ako u vama ne postoje iskrene osjećaje.

9. Mazite ga, pazite ga

Nemojte zaboraviti da Rak naprosto uživa u tome da bude pažen i mažen, ali on ima i prevelika očekivanja iu tom smislu, zahtijeva “poseban tretman”. Odnosno, morate pružite maksimum u bilo kojem smislu.

10. Ključar ljubavi

“Ključeve ljubavi” Rak sigurno drži u svojim rukama, a “tajnu šifru” brižno čuva u svojoj glavi jer to je najsigurniji način da se trajno sačuva vaša ljubavna veza.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.