Horoskopius

otrovani PRATNJA

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Današnji stanovnici Suvodanje, čiji su pretci živjeli u rudarskom naselju Stubline, gdje se karavan zadržao, tvrde da su vojnici iz pratnje mnogo pili, pretjerano jeli i kockali se u krčmama u naselju, te da im je netko od razbojničkih četovođa podvalio otrovano vino koje su uzeli u mješine da ga ponesu uz put. Trojica su umrla čim su napustili selo, a ostali su se usput porazboljevali. Kada su sišli u kanjon Ljuboviđe, morali su se ulogoriti.
Ovdje se kazivanje Suvodanjaca u potpunosti slaže s kazivanjem gorštaka iz planine Orović koja se izdiže iznad lijeve obale Ljuboviđe i njenog kanjona. Jedni i drugi tvrde da je logor postavljen u Sklopu, na mjestu gdje silazi karavanski put i gdje je kanjon najdublji, stotinjak metara od starog Latinskog mosta koji i danas postoji.
Navodno je za dva dana većina vojnika umrla, a ostali, nemoćni da nastave put ka Drini, pronašli su u stijenama otvor pećine i unutra sakrili Opterećen s blagom. Konje i mazge klali su i jeli, ali su i dalje umirali. Videći da nitko neće preživjeti, zapovjednik karavana naredio je nekolicini još živih vojnika da umrle vojnike unesu u pećine s blagom, a potom je zatvore kamenom. Pretpostavlja se da su s vrha kanjona odronili masu trošnog vapnenca i zatvorili pećinu. Nakon toga su i preostali pomrli, pa su ih neki putnici sahranili tamo gdje su ih i našli. Na tom mjestu i danas ima nekoliko humki pokrivenih kamenom.
Blago je, dakle, sakriveno negdje tu, u stenju mjesta zvanog Sklop, koje se uzdižu nad starim putem u dužini od nekih 200 metara. Početkom prošlog stoljeća u kanjon Ljuboviđe počele su stizati razne ekipe, mahom avanturista željnih da okušaju sreću i možda nađu basnoslovno bogatstvo. Tragovi kopanja uočljivi su na sve strane, čak je bušena i živa stijena, ali sve je bilo uzalud. Traganje se nastavilo sve do danas.
Ali, tamo se doista nešto čudno događa.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK