Osnovna pravila feng shui-a za bolji život: Lokacija je presudna-Pozitivna energija u vašem domu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Postoje četiri osnovne stvari u feng shui-u koje morate razumjeti i uzeti u obzir, kako biste prepoznali mjesto s pozitivnom energijom i pravilno je uredili. To su: eksterijer, interijer, stanare i tijek vremena.

Eksterijer

Podrazumijeva užu i širu okolinu. U njemu tražimo i analiziramo prirodne forme poput planina, brdašaca i uzvišenja, rijeka i vodenih tokova. Zatim forme poput staza, prilaznih puteva, susjednih kuća i zgrada, kako bismo utvrdili kvalitetu Qi-a na određenoj lokaciji. Qi, koji nastaje u planinama a sakuplja se oko vode, putuje prostorom između kuća i zgrada koje na njega mogu pozitivno ili negativno utjecati. Ako Qi-a nema ili je on nekvalitetan, nikakvo uređenje prostora to ne može nadomjestiti, zato je ovo najvažniji faktor u feng shui-u.

enterijer
Podrazumijeva oblik, glavni pravac, pravac sjedenja, raspored prostorija i glavni ulaz. Da bi pozitivna energija eksterijera bila od koristi stanarima doma, ona mora biti tako uređena da na najbolji mogući način privlači Qi i distribuira ga unutra. Kretanje Qi-a mora biti lagano.

Stanari
Članovi obitelji, njihov spol, datum rođenja i kompatibilnost s nekretninom. Jedna nekretnina može imati potpuno suprotan efekt na pojedine stanare, zato treba pažljivo računati i primjenjivati ​​formulu u uređenju kako bi se za svakog pojedinca osigurao maksimalno povoljan Qi.

tijek vremena
Govori o promjenama kvalitete Qi-a unutar određenog prostora u određenom vremenskom razdoblju. Ni jedna nekretnina nema apsolutno pozitivan ili apsolutno negativan Qi, već se utjecaj Qi-a mijenja tijekom vremena, pa tako možemo utvrditi koji su najvjerojatniji događaji u životima pojedinaca u određenom prostoru i određenom vremenu. To nam daje mogućnost da se na vrijeme pripremimo, ublažimo ili izbjegnemo neželjene efekte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK