Orgazam po horoskopu: Tko glumi, a tko broji zvijezde? Otkrijte što vam je potrebno da biste doživjeli vrhunac …. (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Otkrijte što vam je potrebno da biste doživjeli vrhunac i na koje karakteristike vaš seksualnosti partner treba obratiti pozornost, kako bi vas što bolje doveo do eksplozivnog orgazma.

OVAN

Kod ovih žena je sve brzo. Za njih vrijedi pravilo “željezo se kuje dok je vruće”. Ako samo malo zastanete u trenutnom zanosu, ona gubi interes i tu je kraj seksa. Orgazam može postići vrlo brzo i lako ako partner nije mlitav, pričljiv i ako ne odugovlači. Vrhunac joj je u načelu prilično glasan, a loš seks potpuno će je udaljiti od partnera.

Preporuka za pripadnice znaka Ovna je da seks shvate kao igru ​​za dvoje, a ne kao pojedinačnu utrku na 100 metara. Seks treba doživjeti kao nešto lijepo, čak i ako je druga strana, makar u startu, sličnija pužu nego zecu.

BIK

Pripadnice ovog znaka lako se uzbude, ali to ne pokazuju. Misle: neka on sam to vidi. Partnera moraju doživjeti kao nešto posebno, ne idu na prvu loptu i nisu sklone avanturama. I tu je problem. Potrebno im je dugo uhodavanje, istraživanje, a za to je potrebna i duga veza. Kada se ostvare u ozbiljnoj vezi i orgazam je tu. Ako su sigurne u sebe i ako ih ni na što ne tjerate, pa još uz to ako je partner u kondiciji, one će svakako doživjeti seksualni vrhunac.

Orgazam žena rođenih u znaku Bika popraćen je uvijanjem tijela i tihim uzdasima. Nakon seksa su sretne i osmjehom pokazuju zahvalnost. Ako ne dožive orgazam partneru opraštaju.

BLIZANCI

Blizanci i orgazam? Pomalo neobična kombinacija jer kako postići orgazam kada one za vrijeme seksa vole da se smiju, skaču, ponekad čak i pričaju viceve. Da bi doživjele orgazam potrebno je puno rada, napora, treba pronaći pravu poziciju, treba ih umiriti.

Kod žena rođenih u znaku Blizanaca nema previše orgazama. Ali, to njima i nije važno. Važnije im je da je seksualna igra lijepa, maštovita. Kada dožive orgazam, ponekad nesvjesno ispuste suzu.

RAK

Lako bi pripadnice znaka Raka doživjele orgazam kada ne bi seks doživljavale kao dužnost. A ono što je dužnost nije uvijek i ono što se želi. Previše se posvećuju partneru da bi bile koncentrirane na sebe. Njihova tjelesna građa je gotovo idealna za orgazam, imaju osjetljive grudi i sve ostalo, pa je ponekad i sam dodir dovoljan. Međutim, Račice uvijek intenzivno razmišljaju – ne mogu one u seks tek tako, pa i dok seks traje, one misle i misle …

Potpuno se prilagođavaju partneru, čine sve što misle da on voli ili da mu treba raditi. Među ovim ženama je najviše onih koje odglume orgazam. To rade da bi on bio zadovoljan, a što se njih tiče, dovoljno im je to što ih on želi. Više od toga im ne treba. Partneru sve opraštaju.

LAV

Njezin orgazam je bučan, pun strasti, znoja, uzdisaja, pa je poželjno zatvoriti prozore. Ako se radnja odvija u kolima, onda ići negdje gdje nema ljudi. Lavice se potpuno prepuštaju seksualnom užitku, beskrajno su samouvjerene, znaju što im treba i što partner treba raditi. Tu je puno oralnog seksa, maženja, stiskanja.

Ako ne dožive orgazam, nisu nezadovoljne, partneru neće zamjeriti, možda će ga povremeno bockati sitnim zafrkancijama. Lavice, naime, nisu zajedljive, ne misle ništa loše, samo očekuju da će se kasnije stanje popraviti.

DJEVICA

Prave se da su nevinašca. Seks ih “kao” ne zanima, auzbude se na svaku lascivnu riječ. Partner mora im šapuće baš takve riječi kako bi ih doveo do orgazma. Za orgazam ženi Djevici treba snažan, pomalo grub partner, koji će voditi igru ​​i koji će je potpuno podčiniti. On mora biti vođa. Djevicama treba dosta uhodavanja, ali kada krenu, onda je to zahuktala lokomotiva.Kada se dovoljno uzbude, trude se navesti partnera da im radi ono što znaju da će ih dovesti do orgazma.

Njihov je orgazam dosta intenzivan, znoje se i zabacuju glavu, ali nema puno zvukova. Partneru teško opraštaju loš seks.

VAGA

Ove su žene stvorene za orgazam – doživljavaju ga lako. Uz nježnog i mirišljavog, svježe istuširanog partnera, beskrajno će uživati. One se potpuno prepuštaju seksu. Ne smeta im ni mjesto ni vrijeme. Najvažnije je da je oko njih puno mirisa, svježine, na otvorenom su bolje nego u zatvorenom. Žele zadovoljiti sebe, ali ako partner nije zadovoljan, bit će tužne. Njihov je orgazam jak, previjaju se i stežu uz partnera, ispuštaju uzdahe, iskreno sve to proživljavaju, gotovo nikada ne glume.

Njihov je način doživljavanja orgazma vrlo stimulativan i za partnera, pa je sa ženama Vagama najviše zajedničkih, istovremenih orgazama. Važno im je da oboje budu zadovoljni. Partneru lako opraštaju pogreške.

ŠKORPION

Žena Škorpion je seksualna mašina koja melje partnera dok ne doživi orgazam. Za nju nema prepreka i nikad ne misli o njima. Trza se, namješta, povlači partnera i ne da mu da se pomakne dok ne dođe do vrhunca. Može doživjeti i nekoliko orgazama za redom. Lako se uzbudi, seks je za nju nešto poput hrane, a orgazam je cilj svega. Ako taj cilj nije ostvaren, smatra da je i seks promašen.

Nema dlake na jeziku i partneru koji je ne zadovolji jasno će reći što misli. Tko je jednom zadovolji, u njenim mislima je uvijek potencijalni partner, a tko ne, može je zaboraviti. Ona nikada ne oprašta.

STRIJELAC

Njen seks je kombinacija igre, glume i egzibicionizma. Voli se pokazuje gola, pa joj je zanimljiva svaka voajerska ili egzibicionistička situacija. Brzo se uzbudi, a partner mora pratiti njene titraje kako bi je doveo do orgazma. Seksu se lako prepušta, a potrebno je isprobati više načina kako bi se pronašao onaj pravi. Partneru šalje lagane signale. Kada dođe do prave poze, počinje ono pravo. Dok ne doživi orgazam, ona ne dozvoljava promjenu poze.

Orgazam žena rođenih u ovom znaku je bučan, ali nekada i vrlo tih. Ukoliko je partner ne zadovolji, neće mu zamjeriti, ali ako ni sljedeći put ne bude bolje razmišljaće o promjeni.

JARAC

Ove žene vrlo teško doživljavaju orgazam. Partner s njima mora biti uporan, a samo je jedna pozicija pomoću koje, barem nekako, mogu dostići orgazam. To je spoj leđa- trbuh, pri čemu su tu njezina leđa, a njegov trbuh. Zanimljivo je da se žene rođene u znaku Jarca lako uzbude, brzo požele penetraciju, seksu se prepuštaju vrlo lako, ali kada treba doći do orgazma, to je druga priča. One su vrlo racionalne, pa već vrlo rano spoznaju taj svoj problem, tako da partneru ne prave probleme. Ako i pate, čine to u sebi, o tome ne govore.

Ako doživi orgazam, onda je to nešto što se ne može sakriti. Ona se previja, savija glavu, udara bokovima, a na partnera kao da zaboravi.

VODENJAK

Kod žena rođenih u znaku Vodenjak sve su kombinacije moguće, kao što sve mogu biti i nemoguće. Nekada se lako uzbudi, a nekada ne. Može je silno uzbuditi dodir, jer ima osjetljivu kožu. Partner nikada ne zna što je ovoj ženi u mislima. Ipak, kada je s partnerom koji je spreman je dugo i nježno miluje, može dostići seksualni vrhunac.

Kada doživi orgazam, žena Vodenjak se prilično brzo oporavlja, brzo se oblači ili prelazi na običan razgovor. Zato ponekad ostavlja dojam da joj to što joj se, uz toliko truda dogodilo, i nije važno. To je pogrešan zaključak, jer njoj je orgazam dokaz da je partner onaj pravi.

RIBE

Žene rođene u ovome znaku su osjetljive i osjećajne. Njima je najvažnija ljubav, pa ako osjete da ih partner voli i to je dovoljno za orgazam. U seksu se potpuno prepuštaju, zaborave na sve, samo uživaju. Noć i prva zora njihovo su omiljeno doba za seks. Lijepo im je pored mora, a ako imaju povjerenja u partnera onda im je svaka situacija povoljna za seks.

Povjerenje im je vrlo važno, žele biti vođene, žele grublji seks s malo riječi i puno ljubljenja. Orgazam im je pun izvijanja, zabacuju glavu, trzaju se, ali ne ispuštaju previše zvukova. Vrlo su sretne poslije orgazma i mogle bi se satima maziti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD