ONI SU monarsi MEĐU LJUDIMA, KAO LAV MEĐU Zvereva: Ovaj znak u horoskopu SVI OBOŽAVAJU iako je NEZGODAN

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

On će se uvijek truditi biti najbolji, što možda i nije tako loše, jer će nastojati biti najbolji partner, najbolji prijatelj, najbolji ljubavnik.

U pitanju je dominantni Lav.

Adrenalin i zabava su sastavni dio kraljevskog života jednog Lava. Neće vam dopustiti da upadnete u kolotečinu dosadne svakodnevice. On voli život i ljude, a najviše voli sebe. Gledat će da udesi sebi, kako bi bio sretan, a onda će biti spreman usreći i druge. Njegov entuzijazam zarazan. Ukoliko ste shvatili njegov egocentrizam na pravi način, njegove šale i postupci će vam djelovati simpatično. Ovaj znak je romantičan i voli male znakove pažnje. Šarmira i zavodi sve oko sebe.

Lav je odgovoran i ako mu značite on će se brinuti o vama. On će se uvijek truditi biti najbolji, što možda i nije tako loše, jer će nastojati biti najbolji partner, najbolji prijatelj, najbolji ljubavnik. Neće vas varati, jer neće imati snage da se trudi oko svake osobe, već samo oko jedne posebne za koju će učiniti sve. Ukoliko ste te sreće da se Lav zaljubi baš u vas osjećat ćete se kao da ste posebni, jer će vam on to omogućiti.

Lav je najdominantniji i najekstrovertniji od svih zodijačkih znakova. Na poseban način, držanjem i plemenitošću ličnosti, oni su monarsi među ljudima kao što je lav kralj zvijeri. Oni su ambiciozni, hrabari, dominantni, jake volje, pozitivni, nezavisni, samouvjereni nema riječ sumnja u njihovim rječnicima, jer oni sve drže pod kontrolom.Rodjeni lideri, bilo u miru, ili u pobuni protiv, statusa quo. Oni su najučinkovitiji kada su u poziciji zapovijedanja, njihov osobni magnetizam i urođena ljubaznost izvlače najbolje i najviše lojalnosti od podređenih. Oni jednostavno, znaju točno što žele i koriste svu njihovu energiju. Ambicioznost njihovih planova i idealizam ponekad zaplaši njihove sljedbenike, njihova praktična inteligencija i sposobnost da idu izravno u srce bilo kojeg problema uvjeravajući one koji ovise od njega da je to najbolje rješenje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.