One su najbolje za BRAK: 3 horoskopska znaka koja vladaju nad muškim srcima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

One ne moraju se trude da zavedu muškarce, to se prosto događa. Njihova karizma je takva da plijene pažnju gdje god se pojave

rak

Žena rođena u znaku Raka ne zna voljeti polovično i gaji intenzivne osjećaje prema svom partneru. Nema toga što neće napraviti za muškarca kojeg voli i njena ljubav je bezuvjetna. Partnerova srećavažna joj je u svakom trenutku.

Ponekad je sklona dramatizovanju zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju želi dati. Privlači je ideja toplog obiteljskog doma u kojem važnu ulogu ima i dobra hrana. Naime, žena rođena u ovom znaku je najčešće velika ljubiteljica hrane, sjajno kuva i posebno voli kuhati za druge. Biće posvećena majka kojoj su djeca uvijek na prvom mjestu, a od muškarca svog života očekuje samo ljubav i iskrenost.

Prava dama među horoskopskim zanči: Uopće nije svjesna svoje privlačnosti!

Ovan

Muškarci jednostavno padaju na koljena pred temperamentnom, neustrašivom i odvažnom ženom rođenom u znaku Ovna. Jaka je, a upravo je to čini sjajnom životnom partnericom. Najviše se sviđa muškarcima koji obožavaju snažne i hrabre žene.

Ona je uvijek spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako puno očekuje od partnera koji uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njezinoj potpori osjeća se sposobnim da ostvari sve što zamisli.

S obje noge čvrsto stoji na zemlji, realna je u ljubavi i teško je osvojiti. Muškarac kojem to uspije može biti siguran da je zaista zaljubljena u njega. Stroga je majka, a svojim odgojnim metodama djecu pretvara u pobjednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost.

Lav

Ponosna i strastvena ratnica Lavica uz sebe mora imati partnera koji joj u svemu može parirati, a pogotovo u snazi. Ona ne pada na bilo kakve muškarce i ne treba se previše truditi oko zavođenja – sve ih privlači njezin urođeni šarm.

Možda je ponekad uvelike fokusirana na samu sebe, ali ona je odana partnerica koja voli potpuno nesebično. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj djeci.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.