ONE MODIFIKACIJU ŽIVOT IZ KORENA: Ovo su najšarmantnije pripadnice zodijaka

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovih pet ljepotica nećete nikada zaboraviti – odlikuje ih nesvakidašnja ljepota, ali ono što čini vaš uspomene živima je njezin znak. Provjerite koje su to ….

Ovan

Žena Ovan za početak ima nezaboravne crte lica, markantna je i upečatljiva. Uvijek ima nešto što će se izdvajati – bilo da su to posebne oči ili savršena linija. Energične su i snažne, a istovremeno senzualne. Iskustvo s njima sigurno će vam biti nezaboravno.

lavica

Njezino držanje i izgled uvijek ostavljaju bez teksta. Ona je pravi primjer karizmatičnosti jer osvaja cijelom svojom pojavom – i izgledom i osobnošću. Voli se dotjeruje i sređuju i neće biti teško primijetiti je među gomilom. Ali ono zbog čega ćete je pamtiti je njen stav, humor i toplina.

Škorpion

Njezina ljepota uvijek je natprosječna. Ona je markantna, predivne kose i upečatljivog stasa. Ona je božica snage, incijative i praktičnosti. Pametna je, duboka i ima jasne granice. Zato je svi obožavaju jer je jednostavno – fatalna.

strijelac

Originalnost je njeno drugo ime, a šarm treće. Ima širok krug prijatelja, voli ljude i svi vole nju. Jedinstvena je zbog svoje neovisne i posebne ličnosti koja vam se, kada je upoznate, brzo uvuče pod kožu.

Vodenjak

Žena Vodenjak je jedna i jedinstvena. Na prvu će vas privući njena srdačnost, toplina, humor i zainteresiranost za cijeli svijet, a uz nju će vas zadržati njena kreativnost i originalnost. Ona gleda svijet potpuno drugačijim očima i često govori ono što drugi misle, a ne žele reći. Nju nije briga što će drugi reći o njoj, a to je čini još privlačnijom.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.