Horoskopius

Ona u znaku Vage-Vaga opće karakteristike (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Spada u najljepše žene Zodijaka, mada često posjeduje izvjesnu hladnoću i suzdržanost. Uvijek je dotjerana, mnogo polaže na garderobu, voli lijepe torbe, otmjene frizure. Najčešće je svjetlokosim ili se farba u svjetlije tonove, a kao crnka djeluje zanosno. Iako joj najljepše stoje nježni pastelni tonovi, voli nositi bijelu i crnu boju, šešire, sunčane naočale.

karakter

Pokušava biti diplomata i da ljubaznošću ostvari cilj. Ne dozvoljava da je bilo tko pokoleba, niti odstupa od svojih ciljeva. Točno zna što hoće i ide pravo ka tom cilju. Sušta je suprotnost onome kako izgleda, u stvari, mnogo je osjećajnija nego što želi da se to primijeti. Spremna je da se žrtvuje za bližnje i prijatelje, veoma je odana kao prijateljica, ali ne ulazi u pretjerano emotivan odnos.

Karijera, novac

Karijera joj nije naročito bitna, osim ako se ne bavi umjetnošću, bankarstvom ili pravima. Dobar je improvizator i lako rješava poslovne probleme. Uspješno koristi poslovne veze i lako se prilagođava svakoj novonastaloj situaciji. Ako je potrebno, radit će i poslove ispod svog nivoa, međutim, brzo će pronaći rješenje da sebe plasira na najbolji mogući način. Najbolji suradnici su joj muškarci.

ljubav

Ostavlja dojam seksepilne osobe, a zapravo može biti prilično proračunata. Bitno joj je da je sa zgodnim muškarcem, ali ako pomisli da bi mogla imati koristi, spremna je biti u vezi is nekim u koga nije zaljubljena. Mnogi misle da je fatalna, strastvena i maštaju da budu s njom, ali se često razočaraju kada je bolje upoznaju.

Obitelj

Za nju je obitelj najvažnija i veoma je vezana za roditelje, posebno za majku, s kojom ponekad može imati vrlo kompliciran odnos. Kao majka je savršena, spremna da se žrtvuje za djecu i da im se posveti. Mnoge Vage imaju samo jedno dijete, koje često rađaju kasno. Vrlo je bolećiva prema bližnjima, genetski je na oca i od njega često dosta nasljeđuje.

Zdravlje

Može da ima problema s bubrezima, pankreasom, kožom, cirkulacijom. Treba voditi računa o svom zdravlju jer je nježnija nego što izgleda.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK