ONA U ZNAKU OVNA-Ovan opće karakteristike (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Uglavnom je plave kose i plavih očiju, visoka, često sportski građena. Zbog uskih kukova djeluje pomalo muškobanjasto. Oblači se ili sportski ili pretjerano damski, a od boja voli plavu, crnu i tamnocrvenu. Ima dugu uglavnom plavu kovrčavu kosu, često nosi punđu, rep ili kratku sportsku frizuru. Voli ističe noge i seksepil. U držanju ima nečeg pomalo napadnog ili ostavlja dojam osobe koja je izuzetno sigurna u sebe.

karakter

Naizgled je otvorena i direktna, au stvari nikada o sebi ne otkriva mnogo, samo ono što ona hoće. Može biti pomalo nervozna, brzopleta i djetinjasto iskrena. Često kaže i ono što ne misli, zbog čega se kasnije nervira. Voli držati sve pod kontrolom, ali to joj često ne polazi za rukom. Ka cilju ide vrlo izravno, pa često u tome može biti i pomalo neugodna. Ambicija i uspjeh je najviše motiviraju i, zahvaljujući velikoj energiji, uglavnom je u tome uspješna.

Karijera, novac

Vrlo joj je stalo izgraditi karijeru i da ima dobar društveni status, što najčešće postiže posredstvom braka. Veliki je improvizator i za svaki problem, od poslovnog do financijskog, ona lako i jednostavno nalazi rješenje. Mora imati mnogo novca jer obožava ga troši, velikodušna je i voli druge obasipa pažnjom.

ljubav

Ima vrlo jednostavan pristup ljubavi i seksu. Kod nje je sve jednostavno, ali može postati vrlo neurotična ukoliko nema partnera, ili ako ne dobiva dovoljno ljubavi. Spremna je da se maksimalno žrtvuje za partnera koga vrlo pažljivo bira. Erotski život nije toliko kvalitetan koliko je učestao i nije osobito rafinirana ljubavnica, ali muškarce osvaja neposrednim nastupom. Zna što hoće, koga hoće i njega dobije ma po koju cijenu, naročito u mladosti kada je vrlo uporna da se što prije uda. Malo je osoba rođenih u ovom znaku koje dugo pate zbog ljubavi, najčešće ima dva braka ili dvije značajne veze u životu.

U ljubavi se najbolje slaže s blizanaca, Lavom, Vagom, Strijelcem i Vodenjakom.

Obitelj

Voli da drži konce u svojim rukama. U kući se gotovo ništa ne događa a da ona o tome nije obaviještena. Nije nježna ni kao majka niti kao kći, ali je vrlo požrtvovna i spremna učiniti ono što ona smatra da treba. Mada prema obitelji ima dobar odnos, često je egoistična, tako da pretjerano rano djecu osamostaljuje, a prema roditeljima kao odrasla osoba nije pretjerano sentimentalna.

Zdravlje

Najčešće ima probleme s vidom, pati od nesanice, a u zrelim godinama najosjetljiviji su joj zglobovi i kukovi, pa je sklona ozljedama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK