ONA Rak – ljubavni profil (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zena RAK zeli biti tretirana s ljubavlju i respektom iu stanju je da bez dugog kolebanja napusti agresivnog partnera. Ona je tip zene koji ce zrtvovati sve moguce za svoju obitelj i cvtrsto stajati na strani svog bračnog druga. Ona voli romantiku i komplimente, voli biti hvaljena za svaku svoju akciju, voli razmjenu nježnosti s partnerom, zagrljaje, naklonost … i nece biti sretna s nekim tko je hladan i stedljiv u osecanjima ili cak nezainteresiran za dobrobit obitelji. Gospodja RAK voli biti zaljubljena, voli ljubav i kada stvarno voli, onda voli zauvijek! Ona posjeduje plemenitost duha i nevjerojatnu snagu osjećanja. Po prirodi topla i demonstrativna, obaviće svog partnera zastitnim zidom i tesko onome ko pokusa da joj ga oduzme! Po njenom misljenju, muskarac je taj koji treba da napravi prvi korak zblizavanja, i iako odmah zna hoce li prihvatiti njegovu ponudu ili ne, ona mu svojim ponasanjem nece dozvoliti da on unaprijed “procita” njezine namjere. Kada jednom izabere sebi partnera, spremna je učiniti sve za njega, a ono sto od njega trazi zauzvrat je totalna vjernost. Ona je jako povredljiva i sklona suzama, potrebno joj je da zna da on bez nje ne moze i nije joj dovoljno da on jednom dokaze svoju ljubav prema njoj – mora je dokazivati ​​uvijek nanovo, sto znaci “do kraja zivota”. Muskarcima nema igre sa ovom damom ako im namjere nisu ozbiljne – njena raspoloženja se mijenjaju s mjesecom! Njena senzitivna priroda moze biti jako nezgodna! Cesto se oseca neshvaceno na emocionalnom planu i potreban joj je partner koji ce je razumjeti i osjetiti njezinu krhkost. Nepredvidiva je cak iu ocima svog partnera – on nikada neće znati unaprijed njene reakcije, hoce li ga docekati sa suzama ili sa smješkom na licu. Ali ono sto on mora znati je da joj je uvijek nanovo potreban dokaz njegove ljubavi. Koliko god da je atraktivna, ona se nikada nece osjecati dovoljno atraktivnom i ako se osjeti povrijeđenom, sklona je da se povuce u svoj zastitni oklop i postane agresivna i drska. Bez obzira u kakvom se raspoloženju nalazi, jedna jedina stvar je predvidiva kod ove zene, a to je njena nepredvidivost!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK