On u znaku Blizanaca- Blizanci opće karakteristike (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

izgled

Uglavnom su visoki i vitki, a ukoliko su nižeg rasta zbog toga nemaju kompleks. Svojim dinamičnim pokretima djeluju mladoliko iu zrelim godinama. Najčešće su svijetle kose, a ukoliko su tamnokosi, kada posjede, izgledaju mlađe. Djeluju dječački vižljasti i imaju brze pokrete.

karakater

Komunikativni su, druželjubivi, često vrlo pronicljivi, duhoviti i vrlo omiljeni. Nesvjesno mogu biti intrigantni, jer često kažu nešto neumjesno, ali ne i zlonamjerno. Avanturisti u duši, znatiželjni i na intelektualnom i na fizičkom planu. Pokretljivi, vole putovati, istraživači, novinari i rođeni predavači. Nitko kao Blizanci ne umije tako dobro nešto objasniti, jer im je vladalac horoskopa Merkur, planeta logike. Muzikalni su, sjajno plešu, a mogu biti i odlični sportaši. Sjajni su prijatelji i prilično dobro prolaze kroz život.

Karijera, novac

Ovaj naizgled konfuzan i neozbiljan dječački tip itekako ume da se snađe kada je karijera u pitanju. Kako je svima simpatičan i omiljen, vole ga i šefovi i suradnici i kolege. Duhovit je i pored njega su svi opušteni. Kako bavi samo onim što ga zaista interesuje, uvijek je motiviran za ono što radi. Sjajan je kao sportaš, pisac, pjevač, glumac, novinar, trgovački putnik, privatni poduzetnik, producent, režiser, stilist, modni kreator. O novcu ne brine, ili ga ima ili ga nema, darežljiv je, troši nemilice, može izgledati kao engleski džentlmen bez dinara u džepu, ili kao klošar, a da ima veliki novac na računu u banci. Snalažljiv je, ali pomalo brljivi, zbog čega ima uspone i padove u karijeri.

ljubav

Zgodan je, ali često nesiguran, društven, voli biti u centru pažnje, često zavodi bez mnogo emocija. Uvjeren je da je on taj koji bira, ali je u stvari odabran. Voli zabavljati, biti s ekscentričnom djevojkom, dominantnom, popularnom, a često se vezuje za starije djevojke. Dokazuje se mijenjajući partnerice. Često je nezainteresiran za seks, ili bar sa stalnom partnericom. U ženi kojom se oženi vidi prije majku ili sestru nego ljubavnicu. U društvu je sjajan, a privatno prilično težak za život udvoje. Može biti sklon paralelnim kratkotrajnim vezama, i zbog toga nikada nema osjećaj grižnje savjesti.

Obitelj

Nije dobar kao domaćin, otac, niti suprug, jer je najsentimentalniji prema roditeljima. Vječiti sin, odličan je u roditeljskom domu, au svom se ne snalazi najbolje. Voli da izbjegava kućne obveze, ali je zato sjajan kao “vanjski momak”, samo ga treba sačekati da se vrati. Krene na pijacu, a završi u kafiću ili teretani. Ipak, kao otac vrlo je simpatičan djeci, koja ga vrlo brzo prerastu u emotivnom smislu, jer se i ne trudi biti autoritet nego drug. Postaje roditelj ili vrlo mlad ili u zrelim godinama.

Zdravlje

Sklon je ozljedama šake, ramena, tetiva, stopala i padu imuniteta.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK