OD PARTNERA OČEKUJU MALO grubosti: Ovi znakovi horoskopa uživaju u sado-mazo igricama!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svaki horoskopski znak drugačije doživljava grublji seks, a uživanje je potpuno samo ako se bol pretvori u orgazam.

Ovi znakovi horoskopa rado će posegnuti za bičevima i lisicama kada je seks u pitanju.

Ovan

Djevojke rođene u ovom horoskopskom znaku uzbuđuje dinamičnost i natjecanje, kako izvan, tako i unutar kreveta. Kada im seks s partnerom postane dosadnjikav, učinit će najčudnije stvari kako bi ga “začinile”. Za njih seks predstavlja idealan način za spajanje sa suprotnim spolom, a nikad im neće biti glupo pričati o skrivenim fantazijama i novim stvarima koje žele isprobati. Vole su glavne, pa nikada neće prihvatiti ulogu potčinjenice. Ona je ta koja u krevetu ima zadnju riječ.

Djevica

Kako Djevice veći dio života provedu samostalno vodeći brigu o sebi, a ponekad io drugima logično je da inicijativnu preuzimaju i kada je seks u pitanju. Iako je uglavnom za isprobavanje novih stvari, ne pokušavajte ih izvedete bez njene prethodne potvrde. Baš kao i Ovan, Djevica mrzi kada nije ta koja kontrolira situaciju. Uvijek je, međutim, možete iznenaditi ljubavnim ugrizom, spanking ili igračkama iz seks shopa, a kada zadobijete njezino povjerenje, dopustit vam sve.

Škorpion

Seks sa Škorpijom je kao hod po litici. Nikada ne znate što očekivati. Nekada će biti nježna i fina, a u sljedećem trenutku nećete moći je prepoznate. Za njih je strast dosta bitnija od ljubavi, pa zbog toga u seksu vidi priliku za doživljavanje zadovoljstva, a ne produbljivanje konekcije. Sa Škorpionima nikada ne pokušavajte nešto već viđeno ili obično. Ona vas nikada neće zavitlavati zbog želje da ispunite svoje fantazije, a to je najbolja stvar na svijetu, slažete se?

strijelac

Kada to žele, pripadnice ovog znaka mogu biti vrlo oštre i “prljave” tijekom seksa. Možda im se neće baš uvijek sve svidjeti, ali željet probati sve, bar jednom. Uzbuđuje ih kada su u krevetu potpuno drugačije nego izvan njega, pa su igre uloga kao stvorene za njih. Radoznalost je njihova glavna karakteristika, pa i ako nikada nisu probale grub seks, sigurno im je to prioritet na listi želja. A da će im se svidjeti već pri prvom vezivanju lisicama, u to smo sigurni.

Jarac

U što god da se upuste, radiće to sa dozom ozbiljnosti, pa je razumljivo što ih igrice u krevetu koje zahtjevaju grubost itekako privlače. Možda ste smatrali da tako disciplinirana i povučena osoba ne može biti zainteresirana za eksperimentiranje u seksu, ali Jarčevi su puni iznenađenja. Kada dobiju predigru kakvu zaslužuju, doziranje grubosti dok se potpuno ne opuste je logičan potez ako želite od njih izvučete maksimalni potencijal. Dirty talk je njihov favorit, ali sve dok imate insteresantne ideje na umu, slobodno ih podijelite s ovim znakom.

Vodenjak

Vodenjaci vode bogat i vrlo grub seks. Od laganog spankinga mogu napraviti pravu BDSM žurku zato oprezno, ukoliko niste spremni na ovakvu igru. Seks je za njih sinonim za grubost, a ukoliko znate neku Vodenjaka jasno vam je da se ta njihova ljubav ka bolu ne preispituje niti pokušava prekinuti. Kako smatraju da konekciju sa partnerom mogu postići i bez romantike, držat će se onoga što najviše vole.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.