Od njih ne očekujte suosjećanje i samilost! Ovo su najsebičnije ZNACI HOROSKOPA koji misle samo na sebe!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sljedeći znaci zodijaka su poznati po svojoj egocentričnosti, kao i potrebi da rade samo ono što njima odgovara. Od njih ne očekujte suosjećanje i samilost.

Misle da se čitav svijet vrti oko njih! Ovo su četiri najumišljeniji horoskopska znaka:

Ovan

Prvi znak zodijaka, Ovan, najpoznatiji je po svojoj upornosti. Ono što on zacrta da ima i ostvari, sigurno će to dobiti, bez obzira koliko će prijatelja izgubiti usput. Ovnovi često rade stvari iz osobne koristi, razmišljaju o sebi i ciljevima.

Bik

Bik ima potrebu da svima skreće pažnju na svoje probleme koji su, po njemu, najveći i mnogo važniji nego tuđi. Iako je vrlo staložen i dobar prijatelj, mnogi mu zamjeraju beskompromisno ponašanje, potenciranje samo stvari koje čine njegov život i koje ga zanimaju.

Lav

Vatreni Lavovi su poznati po svom visokom mišljenju o sebi, a često i pretjerivanju. Lav misli da je najbolji u svemu što radi, potrebna mu je velika pozornost drugih, kao i potreba njegove vrijednosti. Zbog nevjerojatne želje za dokazivanje, u njemu se često javlja velika doza bahatosti, koja često zna iritirati druge.

Jarac

Ovaj po svemu neobičan znak je toliko zaljubljen u sebe da apsolutno sve što radi smatra jedinim ispravnim. U trenutku kada ipak posumnja u svoju odluku, ili pomisli da nešto ne radi dobro, stvari će “presložiti” na način koji će potvrditi da su svi oko njega pogriješili.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.