Od njih ne očekujte ORGAZAM: Ovaj znak će vas totalno RAZOČARATI U KREVETU

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Bolje i sami nego s njima!

Osobe rođene u znaku Ovna su poznate po mnogim stvarima, strast je jedna od njih. Međutim, možda niste znali da su također, pored toga što su strasni, u isto vrijeme i sebični ljubavnici. To ide jako daleko i teško je izlječiv, tako da ako očekujete od vašeg Ovna da tijekom veze postane darežljiviji i barem pokušava vas zadovolji, velika je vjerojatnost da ste uzaludni optimisti.

Ovnovi često znaju od svog partnera da iscijede i posljednju kap strasti i sami sebe opskrbe neslućenim zadovoljstvima, dok u isto vrijeme povratna usluga izostane.

Pored sebičluka, karakteristična je dominacija u seksu i glavnu riječ uglavnom vode oni. Mnogi svjetski imperatori i diktatori su rođeni u ovom znaku i nema sumnje da su taj nagon za vlašću povukli iz astrologije. To također objašnjava umnogome i prvi dio teksta.

U isto vrijeme čest simptom kod Ovna jeste tzv. “Zapaljivost”, pa tako oni umeju da se vrlo lako vežu za određenu osobu i zariju zube u nju sve dok je ne osvoje. A naravno, gdje je laka zapaljivost, lako se i ugasi strast. Zato im nije potrebno mnogo vremena da odbace osobu za koju su se tako čvrsto vezali u kratkom roku.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.