Horoskopius

Numerološki profil za broj dvadesetdva (22) -Numerologija životnog puta! Brojevi koji nas prate kroz cijeli život!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Numerološki broj dvadeset i dva je najuzvišeniji i najmoćniji među brojevima. Ovaj broj je izuzetno rijedak i životni cilj ovog broja ponekad je teško ispuniti.

Dvadesetdvojka je obdarena mnogo ovlasti i može doseći neslućene visine. Ljude rođene pod ovim brojem uglavnom smatraju “velikim graditeljima” pošto od njihovih rezultata mnogi imaju koristi. Rođeni u ovom broju su pokretači u društvu. Oni su lideri i uzori u našem društvu.

Obrazovanje je skoro uvijek osnovno sredstvo za dvadesetdvojku da u potpunosti ostvari svoje potencijale. Naoružani ovim, nema ograničenje za njihovu kreativnost. Iako idealisti, ove ličnosti su utemeljene na praktičnosti. Ove osobe su u isto vrijeme i idealistične i prizemne i praktične. Ne samo što su umešne u razumijevanju stvari već imaju i dar primjene tih znanja. Ključne riječi za pripadnike ovog broja su postojanost, snažne sklonosti ka vodstvu i to što su “veliki graditelji”.

Svrha postojanja ovih osoba je stvaranje viših dobara kroz materijalna postignuća i praktična primjena znanja za svačije dobro. Izazovi se mogu javiti na dvije različite strane. Prvi je u prihvaćanju tog životnog puta, a drugi je u vježbanju kontrole emocija. Dvadesetdvojka je tu da bi doprinijela cijelom čovječanstvu. Skromnost i ravnoteža su ključne osobine koje doprinose ovom moćnom broja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM