NUMEROLOŠKA KOMPATIBILNOST: Sklad između jedinice i sedmice, dvojka i devetka donose tugu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jeste li u dugoj vezi ili ste se tek upustili u nova nadanja? Numerologija vam može odgovoriti na neka ključna pitanja. Ona posjeduje nevjerojatno precizan alat ispitati svoju vezu kako ne biste upadali u zamke.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 1 SA OSOBNIM BROJEM 1 – Ovdje su se našle osobe koje su sudbinski vezane. Veza će biti dosta naporna jer su se povezale osobe koje vole biti dominantne. Ovdje će doći do borbe za prevlast i jedna strana mora popustiti da bi veza opstala.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 1 SA OSOBNIM BROJEM 2 – Ovdje su emocije mnogo jake. Jedinica zna što hoće a dvojka je emotivna i traži jači oslonac. Veza može biti uspješna jer ovdje ljubav pobjeđuje.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 1 SA OSOBNIM BROJEM 3 – Ovdje se radi o vrlo teškoj vezi, o dosta otežanja. Jedinica teško mijenja svoje mišljenje, puna je ideja, dok je trojka opuštenija, nestašnije, ostavlja započete poslove što nervira jedinicu.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 1 SA OSOBNIM BROJEM 4 – Ovo je bolja kombinacija za posao nego za ljubav. Jedinica je radna i zna što hoće u životu kao i četvorka koja je vrijedna i disciplinirana. Četvorka nosi karmu što bi dodatno opteretilo jedinicu.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 1 SA OSOBNIM BROJEM 5 – Ovo može u početku ličiti na veliku ljubav ali kasnije teško će biti obuzdati peticu koja čezne za promjenama.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 1 SA OSOBNIM BROJEM 6 – Ovo je veza koja prolazi kroz mnoga iskušenja. Jedinica koja je izuzetno moćna i originalna dosta ce analizirati šarmantnu i romantičnu šesticu.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 1 SA OSOBNIM BROJEM 7 – Sabiranjem vaših brojeva dobiva se Anđeo čuvar koji vam može pomoći da vašu vezu ostvarite. Jedinica koja je izuzetno aktivna i dinamična i sedmica koja teži duhovnosti i mudrosti mogu naći sklad.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 1 SA OSOBNIM BROJEM 8 – Ovdje su se našle dvije izuzetno jake ličnosti koje teže moći, karijeri i materijalnoj satisfakciji. Uz uzajamno razumijevanje i disciplinu mogu dosta postići zajedno u životu.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 1 SA OSOBNIM BROJEM 9 – Ova veza može biti uspješna jer jedinica zna što hoće, a devetka kao najhumaniji od svih brojeva može ih prati. Zajedno daju jedinicu što znači snagu i jačinu.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 2 SA OSOBNIM BROJEM 2 – Ovdje se radi o dvije izuzetno emotivne i osjetljive osobe. Veza može biti puna ljubavi i uzajamnog razumijevanja ako prevladate svađe oko nepotrebnih stvari jer ste vrlo slični. Ne mora doći do otežanja veze.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 2 SA OSOBNIM BROJEM 3 – Ova veza bi mogla biti uspješna. Oba partnera su emotivna i znaju da vole.Dvojka je za suradnju a trojka je vrlo uslužna, poslušna i popularna.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 2 SA OSOBNIM BROJEM 4 – Veza koja je zasnovana na velikoj ljubavi i koja vodi u brak. Oboje su strpljivi, povjerljivi, dosljedni i teže harmoniji.

SLAGANJE LICNOG BROJA 2 SA LICNIM BROJEM 5 – Ovo je veza koja mnogo ne obecava.Dvojka koja voli kucu, harmoniju, suradnju i petica koja je nepredvidljiva, promjenjiva i nepostojana.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 2 SA OSOBNIM BROJEM 6 – Veza koja ima perspektivu i Anđela čuvara za zaštitnika. Šestica zna da ugađa dvojci a dvojka zna biti miroljubiva i pravedna.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 2 SA OSOBNIM BROJEM 7 – Ovo je malo teža veza zbog karme. Njih dvoje koliko god se budu trudili da veza funkcionira, uvijek će nailaziti na dodatna otežanja.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 2 SA OSOBNIM BROJEM 8 – Veza koja može opstati. Nježna i senzualna dvojka dobro se uklapa s energičnom i izdržljivom osmicom. Dosta mogu učiniti na jačanju svog materijalnog stanja.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 2 SA OSOBNIM BROJEM 9 – Veza koja je sudbinska i dosta teška. Oboje znaju da se osame, ali su pravedni, miroljubivi i marljivi. Mogu čitaju jedno drugo jer posjeduju šesto čulo i moć predosjećanja.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 3 SA OSOBNIM BROJEM 3 – Dvije trojke moraju naučiti da su sebi najbitnije, jer su uvijek bolje za druge nego za sebe. Uvijek zaljubljive, uslužne, poslušne, ustrajne. Mogu opstati, ali da više sebe cijene.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 3 SA OSOBNIM BROJEM 4 – Ovo nije najsretnija kombinacija. Trojka koja je veliko dijete u duši i četvorka koja je okrenuta tradiciji i željeznoj disciplini. Kad tad doći će do kraha.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 3 SA OSOBNIM broj 5 – Ovo je dobra kombinacija, imaju dosta sličnosti. Oboje vole prijateljstva, putovanja, kreativnost. Pozitivni su i imaju dobru komunikaciju.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 3 SA OSOBNIM BROJEM 6 – Ovo je veza koja daje karmu i koja trpi otežanja. Trojka koja je sjajan maštar i netko tko ima smisla za humor i šarmantna šestica, otmjenog držanja i iznimno popularna u društvu moraju mnogo da se potrude da bi veza bila ostvarena.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 3 SA OSOBNIM BROJEM 7 – Ovo dvoje moraju naučiti na kompromis. Trojka je suviše opuštena, radosna, neovisna a sedmica nervozna, bogata duhom i sklona osami.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 3 SA OSOBNIM BROJEM 8 – Ovo je sudbinska veza, koja može dobro funkcionirati. Oboje su ustrajni, energični, borbeni i snalažljivi. Zajedno bi mogli ostvariti i poslovnu suradnju.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 3 SA OSOBNIM BROJEM 9 – Ovo je veza koja može biti vrlo uspješna. Koliko su različiti, toliko mogu i da prate jedno drugo. Trojka koja je druželjubiva i otvorena i devetka tajnovita i zatvorena. Oboje su vrlo humani i plemeniti ljudi.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 4 SA OSOBNIM BROJEM 4 – Ova veza je dosta teška, opterećena karmama. Uz veliku ljubav, mudrost i pomoć Anđela čuvara mogu opstati.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 4 SA OSOBNIM BROJEM 5 – Ovo je karmička veza sa otezanja. Četvorka vrijedna, radna i disciplinirana i petica koja teži osobnoj slobodi. Ostaju zajedno dok ne otplate dug iz prošlog života.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 4 SA OSOBNIM BROJEM 6 – Veza koja je zasnovana na ljubavi, razumijevanju i potpori. Četvorka koja je izuzetno radna i vrijedna i šestica koja je okrenuta obitelji mogu vrlo dobro funkcionirati.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 4 SA OSOBNIM BROJEM 7 – Sudbinska veza koja je zasnovana na dubokim emocijama. Dobro se slažu jer sedmica koja je jako inteligentna zna cijeniti dosljednost, upornost i strpljivost četvorke.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 4 SA OSOBNIM BROJEM 8 – Veza s dosta ljubavi i emocija. Četvorka je odana, moralna, privlačna a osmica joj daje dodatnu snagu i energiju.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 4 SA OSOBNIM BROJEM 9 – Veza koja prolazi kroz otežanja i dodatne krize. Uvijek će netko biti više povrijeđen u ovoj vezi. Kraj je neminovan, bez obzira na žrtve

SLAGANJE LIČNOG BROJA 5 SA OSOBNIM BROJEM 5 – Ovdje su se našla dva istomišljenika koja vole promjene, druženja, putovanja.Imaćete dobru komunikaciju. Dobra suradnja i kroz posao ako budete zajedno radili.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 5 SA OSOBNIM BROJEM 6 – Sudbinska veza gdje će šestica dosta žrtvovati zbog promjenjive i nepredvidljive petice. Ovdje ima dosta ljubavi, šarma. Veza koja može uskladiti.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 5 SA OSOBNIM BROJEM 7 – Veza koja može uspjeti. Inteligentna i mudra sedmica može dosta utjecati na peticu da je “smiri”. Oboje su prilagodljivi. Veza koja naginje ka duhovnosti.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 5 SA OSOBNIM BROJEM 8 – Iznimno teška veza koja ce teško opstati. Petica koja je temperamentna, promjenjiva i ne drži je mjesto u kombinaciji s osmicom koja je snažna, energična, moćna jako teško može naći kompromis.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 5 SA OSOBNIM BROJEM 9 – Ovo je dobra kombinacija za vezu. Petica je ovdje pokretač i može dosta utjecati na devetku da se otvori. Dobro mogu surađivati ​​i kroz posao.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 6 SA OSOBNIM BROJEM 6 – Veza koja nije predodređena za uspjeh zbog osobne karme koju nosi. Suviše je ovdje žrtvovanja za druge. I ako su im obitelj i brak veoma važni teško mogu uskladiti.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 5 SA OSOBNIM BROJEM 7 – Veza koja nosi dosta otežanja i iskušenja, bez obzira na prilagodljivost šestice i mudrost sedmice

SLAGANJE LIČNOG BROJA 5 SA OSOBNIM BROJEM 8 – Iznimno teška veza koja ce teško opstati. Petica koja je temperamentna, promjenjiva i ne drži je mjesto u kombinaciji s osmicom koja je snažna, energična, moćna jako teško može naći kompromis.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 5 SA OSOBNIM BROJEM 9 – Ovo je dobra kombinacija za vezu. Petica je ovdje pokretač i može dosta utjecati na devetku da se otvori. Dobro mogu surađivati ​​i kroz posao.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 6 SA OSOBNIM BROJEM 6 – Veza koja nije predodređena za uspjeh zbog osobne karme koju nosi. Suviše je ovdje žrtvovanja za druge. I ako su im obitelj i brak veoma važni teško mogu uskladiti.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 6 SA OSOBNIM BROJEM 7 – Veza koja nosi dosta otežanja i iskušenja, bez obzira na prilagodljivost šestice i mudrost sedmice.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 6 SA OSOBNIM BROJEM 8 – Može biti vrlo uspješna veza. Šestica koja je izuzetno šarmantna, otmjenog držanja i veoma plemenita može parirati energičnoj i snažnoj osmici.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 6 SA OSOBNIM BROJEM 9 – Veza koja je vrlo skladna i gdje ima mnogo ljubavi i razumijevanja. Šestica je obiteljska osoba a devetka može osjetiti šta šesticu ispunjava a šta joj smeta. Mogu dobro da se nadopunjuju.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 7 SA OSOBNIM BROJEM 7 – Veza koja je sklona promjenama. Sedmice su neovisne, originalne, plemenite, otmjene i mudre. Ali nažalost to nije dovoljno da bi se uskladile.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 7 SA OSOBNIM BROJEM 8 – Ovo nije najsjajnija kombinacija. Sedmica koja je dosta nervozna i ćudljiva teško će se uklopiti sa snažnom i energičnom osmicom koja želi postići mnogo u životu i ponekad ne bira sredstva.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 7 SA OSOBNIM BROJEM 9 – Veza sklona nervozi, depresivnosti, tajnovitosti. Sedmica koja zna da se zatvori, koja je broj mira i tišine i devetka koja ne otkriva svoje tajne. Ovdje ima dosta ljubomore i nerazumijevanja.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 8 SA OSOBNIM BROJEM 8 – Ovdje partneri mogu uništiti jedan drugoga. Bez obzira na iznimnu snagu, energiju i Anđele čuvare koje imaju. U vezi postoji dodatna nervoza i ljubomora, mada ih može povezati duhovnost.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 8 SA OSOBNIM BROJEM 9 – Ovo je dobra kombinacija. Ako se osmica okrene poštenju a za devetku znamo da je najhumaniji broj veza može biti izuzetno uspješna. Trebaju jedno prema drugom biti otvoreniji i da se podržavaju.

SLAGANJE LIČNOG BROJA 9 SA OSOBNIM BROJEM 9 – Ovo je karmička veza koja će funkcionirati dok se ne otplati dug iz prošlog života. Trebaju biti otvoreniji jedan prema drugom jer znamo da im je strano sve što je nisko i podlo. To su humani, hrabri i tolerantni ljudi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK