Numerologija: Sinastrija istih bioritamskih brojeva-Zbroj istih bioritamskih brojeva ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zbroj istih bioritamskih brojeva daje broj koji se unekoliko razlikuje od zbroja različitih bioritamskih brojeva

Riječ je o sabiranju, samo treba sabrati bioritamski brojeve. Međutim situacija se unekoliko mijenja ukoliko su bioritamski brojevi isti. Na primjer, ako je zbroj bioritamskih brojeva 6, on može biti zbor brojeva 1 i 5 ili 2 i 4 ili … ali on u sinastriji nije ista šestica kao u slučaju da je zbroj bioritamskih brojeva 3 i 3, odnosno istih bioritamskih brojeva.

Podsjećam vas da se bioritamski broj dobiva sabiranjem dana i mjeseca rođenja koji se svodi na jednu cifru, recimo – 15. 5. 1995 – zbrajamo 15 + 5 = 20 i svodimo na jednu znamenku; to je 2 + 0 = 2.

5 + 5 = 1 – Dvije petice imaju problem kako jedna drugoj da ne ugroze slobodu. To znači da moraju da se potrude da im veza bude što dinamičnija, a to je moguće kroz što više izlazaka, putovanja i druženja s ljudima. Idealno bi bilo da pored zajedničkog svako pride ima svoj svijet.

1 + 1 = 2 – Na ovom primjeru se najbolje vidi kako jedan drugog mogu blokirati i kako sudbinska veza nije idealna. Dvije jedinice su ambiciozne, žele sve drže pod zapovjedništvom i kontrolom, i nimalo nisu slatke ako im nije po volji. Neće uvijek igrati pošteno, vodit će se borba za prevlast i uvijek će netko nekoga iskorištavati. Da bi se bolje i ljepše živjelo, potrebno je više međusobnog poštovanja i uvažavanja.

6 + 6 = 3 – bioritamski šestice su najšarmantnije i vole sve što je u vezi s ljubavlju i emocijama. One jedna drugoj ugađaju, a dom i obitelj su im na prvom mjestu, brižni su roditelji. Ne valja samo što su oboje pasivni i teško se pokreću ka vanjskom svijetu, i tu osobni broj može dosta pomoći da veza bude blizu idealne.

2 + 2 = 4 – Veza je više za posao jer oboje mogu jedno drugo motivirati za težak i iscrpljujući posao koji će trajati. Kada je u pitanju ljubav, već je malo teže jer četvorku uvijek nešto ograničava, pa partneri vremenom mogu jedno drugome postati teški.

7 + 7 = 5 – Najbolje za prijateljstvo, mogu dugo pričati i razmjenjivati ​​mišljenja i savjete, ali samo ako su u pitanju odvojeni životi ili seksualna avantura. Svakodnevno viđanje uzima danak jer su dosta zatvoreni po pitanju intime i lako su uvredljivi. Odlična kombinacija za bilo kakvu vrstu kreativnog posla.

3 + 3 = 6 – Ovo je možda jedina šestica u sinastriji koja je naporna i puna trpljenja. Prvo, ovo su osobe koje puno pričaju i obećavaju, ali su slabi kad su djela u pitanju. Impulzivni su, i, bez obzira na emocije, na kraju će doći do problema koji mogu odvesti u nevjerstvo. Da bi obitelj opstala, jedan uvijek mora popustiti, a tko će to biti, pokazat će se u osobnom broju.

8 + 8 = 7 – Veza koju je najbolje izbjeći, ništa ovdje nije kako treba. Opušteni su, pomalo lijeni i nezainteresirani. Oboje vole seks, moć i novac, i po nekom nepisanom pravilu po pitanju seksa drugi su za njih uvijek tu, a ne oni za druge. Zato se svaka veza između ova dva broja, bilo prijateljska, poslovna ili emotivna, traumatično završava.

4 + 4 = 8 – Najbolje za poslovno partnerstvo jer su bioritamski četvorke okrenute ka praktičnom i materijalnom, a slabo ka emocijama. Financijski stabilni ako se radi pošteno, ali, kako su u pitanju četvorke, neće to baš tako lako ići i ovdje je opet potrebna žrtva. Tko će to biti, pokazat osobni broj.

9 + 9 = 9 – Oboje su jaki, izdržljivi i mogu čuda napraviti, jedino što ne mogu nikada jedno drugom predvidjeti poteze jer su zagonetni. Stalno su u nekim raspravama, ali to je više poticaj i guranje da bi se išlo dalje i postiglo više. Ako sudbinski broj podržava ovu vezu, onda je ovo dobitna kombinacija.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD