Horoskopius

Numerologija: Odnosi među osobnim brojevima – 8 s ostalim brojevima …. S dvojkom prijateljstvo, s četvorkom posao, s devetkom poslovni odnos

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Osmice su karizmatične. To su oni ljudi koji svojim prisustvom bacaju u sjenu sve oko sebe. Kakve su osmice u ljubavi, poslije dužeg promatranja, najtočnije je reći – svakakvi. Nije neki odgovor, ali je tako. Kad su zaljubljene, onda su vrlo požrtvovne i odane, ali taj zanos ne traje dugo i onda idu u krajnost, pa mogu biti čak i zle. Što je glavni problem osmice u ljubavi? Smatram da imaju previsoke standarde, ne osvrću se baš puno na sebe, ali od druge strane očekuju maksimum. Idealan partner bi otprilike odgovarao sljedećem opisu: solidno izgleda, izuzetan je ljubavnik, posjeduje “teži” bankovni račun i na kraju – avanturista je. Ovo je daleko od idealnog i takvog je teško naći. Zato bi sve osmice trebali znati da nije točno da se suprotnosti privlače već – kakvi smo mi, takvog partnera i dobijemo.

Osobni broj 8 i osobni broj 1

Najbolja kombinacija za posao, ali samo privremeno, odnosno dok su u pitanju zajednički interesi. Na duže staze je neizvodljivo jer jedinica ima potrebu da drži sve pod kontrolom, što osmicama nikako ne odgovara. Osmice su opuštene i nemaju samodisciplinu, kod jedinice to može izazvati bijes. Nikako ne treba davati osmicama da vode računa o novcu. Na ljubavnom planu je bolje da se izbjegavaju, ali ako i završe u braku, važno je da uvijek imaju prešutni dogovor da ne nerviraju jedno drugo i da se nikad ne upuštaju u borbu oko moći. Osmica mora shvatiti da je jedinica mnogo praktičnija i realnija, a jedinica mora ponekad sići s trona i da “proguta” osmičine sjaj i karizmu. Tu nema pobjednika – u borbi su u stanju uništiti ne samo sebe nego i sve okolo.

Osobni broj 8 i osobni broj 2

Može biti idealna kombinacija samo teoretski, s obzirom na to da se tako kaže svaki put kad zbroj osobnih brojeva daje jedinicu. U praksi je to mnogo drugačije – nesigurna i brižna dvojka s opuštenom osmicom nikako ne može složiti na duže staze, nema kvalitete. Ukoliko je žena dvojka, uopće nije dobro da se upusti u vezu s muškom osmicom zato što će je to skupo koštati, najviše materijalno. Uglavnom je dvojka ta koja na kraju, bez obzira na spol, prekida vezu jer joj osmica postaje preveliki teret. Poslovno mogu istrajati određeno vrijeme samo ako se oboje ozbiljno posvete poslu. Prijateljstvo je ovdje dobitna kombinacija i osmica je nositelj, sve zavisi od njene dobre volje i koliko može nositi s promjenjivim raspoloženjem dvojke.

Osobni broj 3 i osobni broj 8

Početak je najteži, nikako ne mogu dogovoriti i slože, a stalno naleću jedno na drugo i htjeli ne htjeli moraju surađivati. Mora tako, ovo je sudbinska veza. Osmice imaju silovitu energiju i često znaju oduvaju trojke bez milosti, ali trojke se uvijek vraćaju. Trojke vječito brinu o osmicama, vole ih, pomažu im i sve im praštaju. Vremenom, i osmice shvate koliko su im trojke korisne i počinju se vezuju i oslanjaju na njih. Ovo je jedina sudbinska veza koja se isplati na duže staze iu ljubavi iu prijateljstvu, aiu poslu. Za ovaj par se s pravom kaže i piše u svim numerološkim udžbenicima da su rođeni jedno za drugo jer se to potvrdilo u praksi.

Osobni broj 8 i osobni broj 4

Vrlo dobar i vrlo čest spoj u životu za posao, prijateljstvo i ljubav. Četvorka je usporena i pasivna, osmica je temperamentna i aktivna. Četvorku neće novac, ali umije i hoće raditi, osmicu hoće novac i umije organizirati posao. Četvorka može naučiti od osmice kako spojiti lijepo i korisno, a osmica od četvorke kako biti stabilnija i odgovornija. Oni vole iste stvari, ali na drugačiji način u životu dolaze do njih, pa se kao tim izuzetno nadopunjuju. Na kraju, što je najvažnije, jedno drugo maksimalno emotivno ispunjavaju.

Osobni broj 8 i osobni broj 5

Dobro za izbjegavanje u svakom smislu jer ovdje dolazi samo do problema. Osmice su karizmatične i vrlo privlačne peticama. Nema ozbiljnosti i dubine, djetinjastim peticama nikako nisu potrebne neodgovorne osmice. Oboje su i hladni, tako da su, osim kemije, male šanse da to preraste u ljubav. Petice umeju da izgube glavu za osmicama, ali ih osmice vrlo brzo pročitaju i onda se igraju s njima. Ako završe u braku, prvi dio života će im proći u velikim problemima. Uspiju li da se izbore s njima, čeka ih mirnija starost, ali opet mogućnost raskida uvijek visi negdje u zraku. Dobro je što nema puno ovih kombinacija jer se uglavnom iz prve namirišu i vješto izbjegavaju. Isto vrijedi i za posao, potrebni su preciznost i disciplina, što je kod njih dvoje nemoguće. Uvijek ih prate veliki novčani gubici, a jadna petica uvijek bude kriva za sve.

Osobni broj 8 i osobni broj 6

Evo prave veze, tu se voli, stječe, iu većini slučajeva svija obiteljsko gnijezdo. Osmica je ta koja će graditi i stvarati, i koliko god ona bila moćna i jaka, ipak, tko se malo bolje udubi u njihov odnos, vidjet će da je šestica ta koja je glavna i čija je posljednja. Jedno drugom su vrlo privlačni i nihova kemija traje, njih dvoje su od onih koji svaki problem rješavaju u krevetu. Da se ne lažemo, tamo gdje je krevet aktivan, ništa nije teško i neostvarljivo. To je par koji svaki dan ide korak naprijed, jedno drugom pomažu, oni su prije svega prijatelji pa onda partneri. Jedino gdje može ispasti problem jeste prijevara, a onda i ljubomora – svjesni su što imaju kraj sebe, a oboje vole flertovati sa strane. Prijevara je ovdje česta, samo što oni prešutno prelaze preko toga i nekim čudom poslije toga još bolje funkcioniraju. Čim ovako dobro emotivno funkcioniraju, logično je da će biti jedno drugom dobri prijatelji i poslovni partneri.

Osobni boj 8 i osobni broj 7

Kako osmica predstavlja materijalno a sedmica duhovno, jasno je da je ovo jedna od lijepih veza koja može trajati cijeli život. Osmica je ta koja će nositi vezu i davati ritam, a sedmica će je savršeno dopunjavati svojom intuicijom. Nema savršenijeg partnera za osmicu, koja je brza, dinamična ali pomalo brljivi, uvijek predvidi sitnice za koje se kasnije ispostavi da su bile sve samo ne to. Zato joj se u paru sa sedmicom to ne može dogoditi – sedmica je ta koja će detaljno razraditi svaki budući potez i onda pustiti da osmica odradi ostalo. Ono što može poremetiti ovu skladnost jeste osmičina navika da smuva i zataška, što kod pravdoljubive sedmice nikako ne može proći. Po mom mišljenju, iako je zbroj šest dobar i harmoničan, nikada ne bih savjetovala poslovni odnos.

Osobni broj 8 i osobni broj 8

Nemoguće, jer je za jednu ozbiljnu vezu potrebno mnogo odgovornosti, mnogo ustrajnosti i po neka žrtva. U ovoj kombinaciji, bez obzira na strast i energiju, najviše fali emocija, ali onih suptilnih i trajnih. Ako se nadovežemo na već napisano o njima, nije teško zaključiti da će ovdje vrlo brzo doći do konflikta. I još ako se zna da je sedmica u konačnom zbroju, veza će obilovati ljubomorom i svađom. Što se tiče posla, malo je drugačije. Ovo je broj poduzetnika, šefova i direktora, i poslovni odnos je moguć, samo što bi trebalo da se vodi računa o protoku novca. Kao prijatelji ne mogu dugo, ali kao poznanici koji se povremeno sreću radi dobrog provoda i zabave, mogu trajati.

Osobni broj 8 i osobni broj 9

Osmicama devetke vrlo odgovaraju, jedini su broj koji ih može pratiti u svemu. Samo devetkama osmice ne odgovaraju jer – više će raditi, voljeti i žrtvovati se. Veza je u početku savršena, ima slučajeva da nikad nije dosadno, ima puno strasti i ni u čemu ne oskudijevaju. Ali kako vrijeme prolazi, veza postaje sve lošija, osmice nisu baš neko ko hoće puno i stalno pruža, a devetke su zlopamtila. Ako bi se osmica ponekad dozvala pameti, prikočila s prohtjevima i pokazala malo više osjećaja, ovo bi trajalo. Devetke na kraju odlaze iz veze razočarane i povrijeđene, zato se sem avanture ništa drugo ne savjetuje. Poslovno mogu surađivati, i to može trajati dugo samo ako osmica bude ta koja sluša i prati devetku, onda se ovo partnerstvo višestruko isplati. Kao prijatelji mogu biti jedno drugom od velike pomoći i koristi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK