Horoskopius

Numerologija: Odnosi među osobnim brojevima – 5 s ostalim brojevima ….. S jedinicom razmjenjuje ideje, sa šesticom “ne mogu jedno bez drugog a ne mogu zajedno”, s devetkom posao

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Petice najviše vole slobodu, nikako im ne treba uskratiti pravo na slobodno kretanje. Lako se zaljubljuju i spremne su sve da podrede ljubavi, ali to ne znači da će biti kraj vas dvadeset i četiri sata. Moraju imati svoj svijet u kojem nema mjesta za vas, što ne znači da vam nisu vjerne. Ali ako im se ukaže prilika i učini da je netko drugi interesantan, teško će mu odoljeti. Logično je onda i zaključiti da im u odnosu na ostale brojeve treba više vremena da zavole i vežu se za jednu osobu. Jedno je sigurno – zbog svoje živahnosti, želje za avanturom i energije odaju dojam da su površne. Nije baš tako, one su najviše zaljubljene u život iu izazove koje on pruža, sve bi da probaju i osjete. Kad naiđu na partnera koji sve to razumije, vjerne su i odane. Spomenula bih još jednom da su ovo ljudi kojima su godine prijatelji, bar što se tiče fizičkog izgleda – kako vrijeme prolazi, oni sve bolje izgledaju.

Osobni broj 5 i osobni boj 1

Ovdje je ljubav u prvom planu, a najmanje ima uspjeha. U pitanju je samo prolazna strast. Jedinici u početku mnogo prijaju intelekt i rječitost petice, a petica je oduševljena što je konačno našla partnera koji ima širinu kao i ona. Često se ta kombinacija završi brakom, ali kad zaljubljenost prođe, jedinica ostaje razočarana u petičinu nestalnost i površnost. Obično u ovim vezama jedinica postaje žrtva u smislu da čisti sve propuste svoje petice, ali nikad za to neće dobiti zahvalnost. Kad je u pitanju posao, tu su dosta dobar spoj, gdje je jedinica kao i uvijek nositelj posla, dok je petica zadužena za ideje i kreativnost. Kao prijatelji najbolje funkcioniraju – uživaju u razmjeni ideja iu povremenom druženju.

Osobni broj 5 i osobni broj 2

Od velike seksualne privlačnosti do patologije. Ova dva broja samo na ovakav način mogu spojiti. Jedini i najveći problem je neodgovornost i, po nepisanom pravilu, veza uvijek puca kad su najjače emocije i kad su najpotrebniji jedno drugom. Dvojka u većini slučajeva, bilo bi možda previše reći – uvijek, izvlači deblji kraj. Posao se tek ne preporuča, nijedno nema sluha za praktičan rad. Prijateljstvo je moguće, ali samo ako je na duhovnoj razini, odnosno razmjena mišljenja i iskustava usko povezanih s određenom temom. Opet bih skrenula pozornost da zbroj ova dva broja daje sedmicu koja se u praksi mnogo puta pokazala kao pogrešna kombinacija. Najbolje je da se ova dva broja izbjegavaju.

Osobni boj 5 i osobni broj 3

Njima nikad nije dosadno, puno je emocija i mentalne razmjene energije. Petica je promjenjiva i nestabilna, ali se sa zadovoljstvom prepušta trojci da je vodi kroz život. Ovo su oni parovi koji su rado viđeni u svakom društvu, kuća im je uvijek puna prijatelja i dobrog raspoloženja. Jedina mana ovog para je vjernost – hoće oni malo zabave sa strane, ali ipak ostaju jedno uz drugo. Isto tako, trojka hoće manipulirati peticom, pogotovo kod kombinacije ženske trojke i muške petice. Pravi je doživljaj onda promatrati, bude malo i smiješno, na kakve sve priče pada jadna petica. Poslovna kombinacija je poželjna, hoće ih tuđi novac i imaju naklonost zvaničnih ogana, samo pod uvjetom da posao odrađuju pošteno. Prijateljstva su stabilna, jedino što i ovdje trojka izvlači korist i bude po njenom. Na kraju, kad se podvuče crta, sve su ovo sitni problemi koji se vrlo lako mogu prevladati, pa se spoj ova dva broja u numerologiji toplo preporučuje.

Osobni broj 5 i osobni broj 4

Ova kombinacija nije nikako preporučljiva za dugotrajan posao. Prijateljstvo je ovdje dosta nestabilno jer se radi o dvije ličnosti s različitim sustavom vrijednosti. Na temelju do sada rečenog reklo bi se da ni ljubav ne može opstati. Ali teorija je jedno, a praksa je pokazala da je ovaj spoj jedan od onih za cijeli život, pogotovo ako je muškarac četvorka a žena petica. Zbroj ova dva broja je devet, karmički spoj, i ima puno ljubavi. Četvorka više trpi, a to trpljenje daje potrebnu stabilnost za opstanak. Petice su ovdje četvorkama prozor u svijet i veza s ljudima. Daleko od toga da je ovo idealan spoj, ima oscilacija, ali ovo dvoje se vole i traju na samo njima neki čudan način. Nemaju oni puno dodirnih točaka, svatko ima svoj svijet i interese, ali ako četvorka obuzda svoju posesivnost a petica bude malo više od pomoći, eto dobitne kombinacije.

Osobni broj 5 i osobni broj 5

Obostrana korist i uživanje. Ova kombinacija je idealna jer se savršeno razumiju. Najbolja je za posao. Ako su oba poslovna partnera petice, vrlo brzo ostvaruju zavidan profit. Samo, postoji jedan problem – kako se posao širi, dolaze i one dosadne i ustaljene svakodnevne obveze, a to nikako nije poželjno. Sreća što su svjesni sebe i svojih mana, pa se problem na kraju uspješno prevaziđe. Slično je iu ljubavi, zanimljivi su jedno drugom, i dok je to na razini zabavljanja, nema zamjerki. Međutim, brak je obveza i požrtvovanost, prvih godina funkcionira, ali samo dok ne upoznaju jedno drugo. Poslije toga već počinju rasprave. Dok se drugi svađaju oko novca i ozbiljnih problema, kod petica je najveći problem tko će otići do prodavnice, tko će oprati suđe, tko će ići djeci na roditeljski i slično. Doživljaj je promatrati njihovu prepirku kao da je kraj svijeta, ali kad se isprazne, nastavljaju mirno kao da ništa nije bilo. Prijateljstva nema zato što su pomalo površni i neodgovorni, osim ako je u pitanju obostrana korist. Kad se sve pogleda, sitnice prave pometnju i zato je ovo jedna od najboljih numeroloških kombinacija.

Osobni broj 5 i osobni broj 6

Sudbinski povezani, ali ipak rijetka kombinacija. Nekako, ova sudbinska veza u ovom životu ostane nedefinirana. Petica tu ima više krivnje, nenamjerno svojim načinom života povređuje svoju šesticu, a šestica, opet, ne može ćuti, ne ostaje dužna. Poznato je da šestica ima gadan jezik a petica kratak fitilj, i kako petica nikad ili rijetko ima vremena da joj se posveti, nastaje sve veći jaz između njih. Ako za ikoga važi da ne mogu jedno bez drugog a ne mogu ni zajedno, onda je to ovaj par. Oni se u životu stalno sastaju i rastaju jer se vole. Mnogo je bolje da je muškarac šestica, on je spreman trpi hirove i daje svojoj petici puno slobode. Razlog za to uglavnom leži u financijama – muške šestice nisu neki radnici za razliku od žena petica koje su vrijedne i pravi maheri da zarade. S druge strane, žene petice su kao zaražene šarmom svojih šestica i vjerne su im, a kako i ne bi kad one u njima imaju i prijatelja i ljubavnika. Poslovna kombinacija nije dobra. Petica u posao ulazi hladnokrvno, a šestica je ipak netko kome je najviše stalo do ljudi. Na kraju se samo može reći da je ovo nešto što – kad se dogodi, mora se istrpi.

Osobni broj 5 i osobni broj 7

Kod zbroja osobnih brojeva tri – događa se ljubav. Svaki broj ima svoju duplu stranu, druga strana trojke može dâ i razočaranje, kao što je ovdje slučaj. Radi se o dva broja koja jedno drugo duhovno ispunjavaju, i eto razloga za veliku zaljubljenost. To su vam oni parovi koji se u početku ne razdvajaju i koji stalno imaju jedno drugome nešto reći. Ali sedmica i njena zatvorenost i nervoza brzo izmore peticu. Petica je lukava i veliki manipulator, i sa sedmicom radi šta hoće, prijevodi je žednu preko vode i uvijek izvuče korist. Sem zabavljanja i avanture, ništa drugo nije poželjno. Poslovno mogu surađivati, ali samo unutar umjetnosti ili nekog kreativnog projekta u vezi s društvenim dobrom. Klasičan ortakluk će više dobra donijeti petici nego sedmici.

Osobni broj 5 i osobni broj 8

Dobro za izbjegavanje u svakom smislu jer ovdje dolazi samo do problema. Osmice su karizmatične i vrlo privlačne peticama. Nema ozbiljnosti i dubine, djetinjastim peticama nikako nisu potrebne neodgovorne osmice. Oboje su i hladni, tako da su, osim kemije, male šanse da to preraste u ljubav. Petice umeju da izgube glavu za osmicama, ali ih osmice vrlo brzo pročitaju i onda se igraju s njima. Ako završe u braku, prvi dio života će im proći u velikim problemima. Uspiju li da se izbore s njima, čeka ih mirnija starost, ali opet mogućnost raskida uvijek visi negdje u zraku. Dobro je što nema puno ovih kombinacija jer se uglavnom iz prve namirišu i vješto izbjegavaju. Isto vrijedi i za posao, potrebni su preciznost i disciplina, što je kod njih dvoje nemoguće. Uvijek ih prate veliki novčani gubici, a jadna petica uvijek bude kriva za sve.

Osobni broj 5 i osobni broj 9

Evo konačno veze koja se preporučuje petici, ali samo njoj. Devetka će o njoj voditi računa u svakom smislu, imaće petica pored nje sve, od pažnje do financijske pomoći. Devetkama odgovara petičin smisao za humor a još više njena pamet. Ovo su najprije prijatelji, nikad jedno drugome ne mogu nanijeti zlo, čak i kad se rastaju. Nema puno privlačnosti među njima, ali nije im ni dosadno. Oboje vole život, energični su i ne postoji ništa što zajednički ne mogu ostvariti. Devetka je vrlo otvorena i iskrena, mada zna biti i tvrdoglava. Petica je ta koja muti vodu i koja je dosta hladnijeg srca i glave. Najbolje funkcioniraju u poslu – devetka će raditi više, ali će nositelj ideja biti petica, i ovakvi timovi su u poslu jedni od najuspješnijih.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK