Horoskopius

Numerologija: Odnosi među osobnim brojevima – 3 s ostalim brojevima ….. S dvojkom prijateljstvo, s četvorkom izvlači deblji kraj, s osmicom sudbinska veza

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kad su trojke zaljubljene, nema ništa drugo sem voljene osobe, daju se više nego što treba i eto razočarenja. Najviše od svih brojeva žive za ljubav. Ljudi ih vole, ali to njima nije dovoljno. Stalno je kod njih prisutan osjećaj ugroženosti, tako da, ukoliko volite neku trojku, znajte da će zauvijek ostati kraj vas samo ako joj stalno pokazujete privrženost. Druga vrlo bitna stvar koje se treba držati kad je trojka u pitanju, jeste poštovanje – ona jest vesela i nasmijana, ali ne znači da u njoj nema vrijednosti. Trojka je najkreativniji broj i treba joj ukazati poštovanje i dati potrebnu slobodu da bi mogla ostvariti.

Osobni broj 3 i osobni broj 1

Zbroj ova dva broja je četvorka, i eto one karme o kojoj smo pričali. Vrlo su privlačni jedno drugom, ali ne mogu dugo izdržati zajedno, trojka neće tako lako popustiti. Ozbiljna i odgovorna jedinica ponekad se umori i potrebno joj je malo zabave, a nitko ne može bolje da je opusti od trojke. Za prolaznu vezu jedna od najboljih kombinacija jer – suprotnosti se privlače. Za brak malo teže, radi se o dvije jake ličnosti, vremenom trojku počinje nervira uštogljenost jedinice, a jedinicama nije jasno kako je trojkama sve smiješno. Ovo je za posao, bez obzira na karmičku vezu, vrlo dobra kombinacija budući da ih povezuju ambicija i ljubav ka novcu. Trojka ima bezbroj fantastičnih ideja, a jedinica sposobnost da ih praktično provede.

Osobni broj 3 i osobni broj 2

Ovo su velike muke za dvojku jer trojka jednako poklanja pozornost svima, uvijek je okružena prijateljima i rodbinom, a onda dvojka postaje pomalo nesigurna u nju i njezina osjećanja. Kad se naviknu jedno na drugo, ostvare vrlo lijepu vezu. Trojka će malo više da se pomuči dok svoju dvojku ne uvjeri u iskrenost emocija, i ako još shvati da dvojka više voli toplinu doma od gomile ljudi, veza može trajati. Trojke dvojkama donose sreću, ali obratno je malo teže – dvojke umiju mnogo da koče trojke svojim sumnjama i strahovima. Za zajednički posao nisu podobni, jer i jednom i drugom treba netko tko je mnogo praktičniji. Prijateljstvo je nešto što se toplo preporučuje, oba broja cijene, poštuju i njeguju prijateljstvo.

Osobni broj 3 i osobni broj 3

Vrlo dobra kombinacija, samo što je rijetka. Oboma im je ljubav na prvom mjestu, što znači da će voljeti i poštovati jedno drugo cijeli život. Kad zbroj osobnih brojeva, kao što je ovdje, daje šesticu, onda par najviše od svih ima šanse za obiteljsku sreću i blagostanje. Trojke su međusobno dobre jedna drugoj u ljubavi, u prijateljstvu iu poslu, one u pravom smislu riječi “osjećaju” jedna drugu. Što ovdje može biti veliki problem? Tko god im traži pomoć, trojke mu izlaze u susret. Trojke su vrlo čudne, one vam pomažu i kad im ne tražite pomoć, ako osjete da imate problem tu su da ga riješe umjesto vas, čak i crnom neprijatelju. Ta pomoć je i moralna i materijalna, pa se u realnom životu često mogu vidjeti primjeri gdje veze između trojki pucaju zbog prijatelja, roditelja, braće, sestara i drugih. Mnogo se daju i troše na sve strane. Treba znati stati na vrijeme i prisjetiti se da čovjek valja drugima tek ako valja samom sebi.

Osobni broj 3 i osobni broj 4

Evo opet onog zloglasnog zbroja sedam, što znači da se sem tjelesnog zadovoljstva ništa drugo ne preporučuje. Na kraju ove veze osjećaju se iscrpljenost i velika praznina zbog nerazumijevanja i ljubomore. Što jedan optimista (trojka) može tražiti pored rođenog pesimiste (četvorka)? Trojka voli da se opusti i, zašto ne, ponekad može malo i da se olabavljenje! To ne dolazi u obzir kod četvorke – prvo posao pa sve ostalo. Taj novac, lijepo ga je imati, ali hajde malo da se potroši na luksuz i putovanja – razmišlja trojka. Teška vremena i još teže da se dođe do novca, nećemo ga trošiti na gluposti, razmišlja četvorka. Dugo nisam vidjela svoje prijatelje, isto tako znam da je i mojima potrebna pomoć, ovih dana ću baš biti odsutna, razmišlja trojka. Neću uopće razmišljam gdje je i zašto je nema i da li je ona stvarno kod prijatelja i svojih, izjeda crv četvorku. Mogli bi ovako unedogled da se navode primjeri, ali mislim da nema potrebe, dovoljno je još jednom podvući da ovu vezu treba zaobići. I da, ovdje trojka sebe više daje i izvlači deblji kraj.

Osobni boj 3 i osobni broj 5

Njima nikad nije dosadno, puno je emocija i mentalne razmjene energije. Petica je promjenjiva i nestabilna, ali se sa zadovoljstvom prepušta trojci da je vodi kroz život. Ovo su oni parovi koji su rado viđeni u svakom društvu, kuća im je uvijek puna prijatelja i dobrog raspoloženja. Jedina mana ovog para je vjernost – hoće oni malo zabave sa strane, ali ipak ostaju jedno uz drugo. Isto tako, trojka hoće manipulirati peticom, pogotovo kod kombinacije ženske trojke i muške petice. Pravi je doživljaj onda promatrati, bude malo i smiješno, na kakve sve priče pada jadna petica. Poslovna kombinacija je poželjna, hoće ih tuđi novac i imaju naklonost zvaničnih ogana, samo pod uvjetom da posao odrađuju pošteno. Prijateljstva su stabilna, jedino što i ovdje trojka izvlači korist i bude po njenom. Na kraju, kad se podvuče crta, sve su ovo sitni problemi koji se vrlo lako mogu prevladati, pa se spoj ova dva broja u numerologiji toplo preporučuje.

Osobni broj 3 i osobni broj 6

Kako je ovdje devetka u zbroju, ovo je u startu na neki način obilježena veza. Opet je na početku prisutna velika zaljubljenost, trojka je konačno našla partnera koji će sa zahvalnošću promatrati svako njezino davanje, a šestici će mnogo goditi sva ona pažnja koju joj poklanja trojka. Zaljubljenost ne traje dugo, i vremenom, dok se šestica uljuljkuje u sigurnost toplog doma, trojci počinje biva dosadno, i još ako je trojka muškarac, kome je vjernost slabija strana, eto razloga za kraj, samo je pitanje do kojih granica šestica hoće tolerira. Financijski mogu lijepo surađivati, ali kako je u zbroju devetka, ne preporučuje se posao na duže staze. Kao prijatelji mogu funkcionirati određeno vrijeme, samo ako su u pitanju provod i zabava, za ostalo se ne mogu osloniti jedno na drugo.

Osobni broj 3 i osobni broj 7

Pršti na sve strane od energije, ali kako je ovdje jedinica u zbroju, nije ovo za ljubav, nema tu strasti. Ima potencijala samo za posao i druženje. Ova dva broja izuzetno se slažu na mentalnom nivou – sedmice koje su uvijek pune naprednih ideja, s maštom i kreativnošću trojki dobitna su kombinacija. Jedini problem koji ovdje trojka može imati jeste sedmičina urođena nervoza koja tako često umije da joj zagorča dan, i njena zatvorenost koja čak i trojku može ostaviti bez teksta. Ipak, vremenom se trojka navikne na to, pa druženje i ortakluk mogu trajati dugo i biti izuzetno uspješni.

Osobni broj 3 i osobni broj 8

Početak je najteži, nikako ne mogu dogovoriti i slože, a stalno naleću jedno na drugo i htjeli ne htjeli moraju surađivati. Mora tako, ovo je sudbinska veza. Osmice imaju silovitu energiju i često znaju oduvaju trojke bez milosti, ali trojke se uvijek vraćaju. Trojke vječito brinu o osmicama, vole ih, pomažu im i sve im praštaju. Vremenom, i osmice shvate koliko su im trojke korisne i počinju se vezuju i oslanjaju na njih. Ovo je jedina sudbinska veza koja se isplati na duže staze iu ljubavi iu prijateljstvu, aiu poslu. Za ovaj par se s pravom kaže i piše u svim numerološkim udžbenicima da su rođeni jedno za drugo jer se to potvrdilo u praksi.

Osobni broj 3 i osobni broj 9

Tako je puno ljubavi između ovo dvoje! Trojka je devetkama vječita razbibriga i inspiracija. Nema šestice na kraju, ali mislim da su trojkama devetke idealni partneri. Devetka ide naprijed, krči put pred sobom, suočava se sa svim nedaćama, ali kad se okrene iza sebe i vidi nasmijanu trojku koja je voli i nesebično daje svaki dio sebe, ništa joj više nije teško. Trojke obično skoro svi iskoriste, ali ne i devetka. Devetka kao najmudriji broj može maksimalno na površinu izvući sve ono što je vrijedno kod trojke. Dok se god trojka drži devetke, ne može joj se naći nijedna zamjerka. Ovo je tim koji može opstati cijeli život, dopunjavaju se u svim segmentima i zato je toplo preporučujem.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK