NUMEROLOGIJA: Ne izazivajte temperament sedmice, rođeni pod trojkom su sretnici … Da li već znate vaš sudbinski broj?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Da li već znate vaš sudbinski broj? Ako ne, dobit ćete ga sabiranjem datuma vašeg rođenja, sve dok ne svedete zbroj na jednu znamenku. Numerologija je osobni profil pojedinca i daje uvid u vaše preference na profesionalnim, emotivnim i drugim područjima. Simbolika brojeva usko je povezana sa značenjem planeta u astrologiji, tako da svaki broj podržava jednu od njih. Otkrijte što vaš broj govori o vama.

Kako se izračunava osobni broj

Svoj osobni broj možete izračunati tako što ćete sabrati datum svog rođenja. Na primjer, ako ste rođeni 1969/5/17, vaš broj je: 1 + 7 + 5 + 1 + 9 + 6 + 9 = 38, 38: 3 + 8 = 11, 11: 1 + 1 = 2. Dakle, broj 2 je vaš osobni broj.

1 – Sunce

Riječ rođene pod brojem 1, su inicijativa, neovisnost i individualnost. Ne bi bilo poželjno da se nalazite u situaciji u kojoj ste prinuđeni iritantnih drugih. Rođeni ste da preuzmete vodstvo. Mnogi političari i rukovoditelji velikih tvrtki i kompanija su rođeni pod ovim brojem. Jedinica je iskonska sila od koje svi drugi brojevi potječu. Ona ne dozvoljava da nijedan utjecaj ograniči njezin potencijal. Ona hoda uspravno s ponosom, jaka nepokolebljiva i sa specifičnim ciljevima.

2 – Mjesec

Najviše ženstvana među svim brojevima, dvojka je uvijek nježna i taktična. Ako promatramo simboliku oblika, ona izgleda savijena na koljenima. Istina je da su dvojke podčinjene, ali i umjetnički orijentirane. Njihov senzibilitet nema konkurencije. Ona je u potpunoj suprotnosti s moćnom jedinicom, ali ona je snaga koja vlada iz sjene. Ona je Mata Hari koja svojom nježnom snagom uvjeravanja otkriva druge špijune. Izraženog su osjećaja za glazbu i ritam.

3 – Jupiter

Broj tri je kao talentirani tinejdžer koji je još uvijek pod zaštitom svojih roditelja. Pomalo razmažen, pa su mu potrebne smjernice. Ipak, najočiglednije crte trojke su u kreativnom polju. Ove osobe traže karijeru u umjetnosti, posebno verbalne umjetnosti. Šarm i duhovitost su njihovi aduti. Iako nespremni preuzeti odgovornost, zbog opisanih karakteristika njima se uvijek prašta i povlađuje. Oni imaju jedan jedinstven kvalitetu, a to je da budu sretni. Uvijek su na parava mjestu u pravo vrijeme.

4 – Saturn

Četvorka je muški broj, što ukazuje na snagu i stabilnost. Njegove glavne karakteristike su produktivnost, točnost i poslušnost. Strpljenje im je jedna od jačih karakteristika. Tradicionalisti su i ponekad umiju biti dosadni za neke osobe sklone hedonističkom principu življenja. Ako promatramo oblik četvorke, primijetit teške kutove i oštrice koje predstavljaju preciznost i asociraju na disciplinu i rad. Izgledaju fizički zdravi i jaki, uredni su, ali nikada se ne eksponiraju.

5 – Merkur

Broj 5 je najdinaičniji i energičniji od svih brojeva. Petica je samostalna, bistrog uma i duše. Ovo je avanturista kome je teško biti na jednom mjestu, jednom poslu, jednoj vezi i jednoj kući. Ona se obično ne pronađe u karijeri ako ne isproba par različitih poslova. Ukoliko naiđe na rutinu, bezobzirno će pobjeći odatle. Mnoge se bave poslovima koje zahtjevaju putovanja. Petice ne sazrijevaju prije 30-te godine svog života.

6 – Venera

Ovo se smatra najharmoničnijim brojem u numerologiji. Nema obitelji i zajednice gdje nema jakog utjecaja šestice. Postoji, međutim, momenat kada šestica postane suviše nametljiva i predstavlja svoju žrtvenu prirodu do granice gdje postane otirač. Stvaranje ambijenta harmonije je njen osnovni motiv. Pored toga ona voli obučava druge, a posebno mladima biti smjernica. Međutim, treba se čuvati cinizma ovog broja, jer je on kao vuk u janjećoj koži.

7 – Uran

Sedmice su vrlo inteligentne, ali njihova inteligencija nije odmah uočljiva (Einstein je bio s disleksijom i ne naročito dobar učenik). Ovaj broj intorvertan i možda pomalo stidljiv. Nikad se neće osjećati istinski ugodno u društvenom kontekstu, jer oni imaju nešto čudniji pogled na svijet. On je duhovan, ali ne i religiozan. Imaju odličan okus i prirodnu ljubav za umjetnost.

8 – Mars

Osmica je broj koji se najmanje razumije. Točno je da je naglasak više nego kod ostalih na karijeri, biznisu i financijama. Ako se obrati pažnja na oblik samog broja, asocijacija je balans. Osmica je sila koja lako stvara, ali isto tako lako razara. Ovo su inteligentni realisti. Najbliži rođak mu je broj 1. Osmice su naročito uspješne u sportu.

9 – Neptun / Pluton

Devetka se izdvaja po svim načelima od ostalih brojeva. Recimo matematički je interesantno da ovaj broj kada pomnožimo s drugim, dobijemo broj čije znamenke kad se zbroje uvijek daju rezultat 9. To će reći da se devetka uvijek vraća samoj sebi.

Ovaj posljednji jednoznamenkasti broj, je sofisticiran ima sličnosti s brojem 6, međutim, dok je šestica simbol majčinske ljubavi, devetka je nudi svijetu u cjelini. Devetke su najtolerantnije i najviše svjesne. Ovo su veliki humanitarci koji ne prave rasne razlike i ne poznaju duhovna ograničenja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK