Horoskopius

Numerologija: metode predviđanja – broj sudbine …. Broj sudbine se u praksi pokazao kao vrlo precizan!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Određivanjem brojeva sudbine i zenita izlazimo iz analize ličnosti i ulazimo u metode predviđanja. Zbrajanjem dobivamo broj na temelju kojeg se može pretpostaviti što možemo očekivati ​​u budućnosti. Ali to ne mora biti konačno, svaki broj ima dvije strane, a što će biti ovisi o okolnostima, i najviše od nas samih. Ovog puta ćemo raditi samo broj sudbine koji se u praksi pokazao kao vrlo precizan.

Uzimamo isti primjer da bismo vidjeli kako praktično izgleda izrada numerološke karte. Koristi se tablica gdje svako slovo zamjenjujemo određenim brojem:

V L A D I M I R S T E V O V I Ć

1 7 1 6 4 9 4 5 6 8 9 1 3 1 4 5

Za broj sudbine potrebni su nam broj srca i broj ličnosti koje smo izračunali na početku analize. U našem primjeru broj ličnosti je 4, broj srca 8, što će reći: 4 + 8 = 12 = 1 + 2 = 3 (uvijek se svodi na jednoznamenkasti broj). Sudbina ove ličnosti je u broju 3.

Sudbina u broju 1 – Postoji šansa da budete prvi i glavni u svom okruženju i primjer uspješnosti za druge. Ali to je samo šansa. Da li ćete uspjeti ostvariti svoje vizije, to je već nešto drugo. Potrudite se da kroz život idete praveći ponekad kompromise jer vama je zbog sposobnosti teško naći odgovarajuće poslovne i emotivne partnere. U protivnom, možete ostati sami i neshvaćeni, a potreba za perfekcionizmom, oraganizacija i točnošću mogu vas osamiti.

Sudbina u broju 2 – Vaša sudbina je promjenjiva, što znači da morate uvijek se trudite držati čvrsto konce u rukama, da ništa ne prepuštate slučaju i da uvijek računate na neko iznenađenje koje često može biti neugodno. Možete doživjeti zvjezdane trenutke, a možete i po blatu hodati. Kako god, ni jedno ni drugo vas neće zaobići. Držite se uvijek zlatne sredine i igrajte na sigurno, rizik jeste ponekad potreban, ali za vas nije poželjan.

Sudbina u boju 3 – Trojka, gdje god da se nađe, zadužena je za optimizam, kreativnost i dobro raspoloženje. Vama ni rizik nije stran, naprotiv, u vašem slučaju je čak i poželjan, i možda za nijansu od drugih imate malo više sreće. Vi samo trebali čuvati prevelikih očekivanja, i ako se ne desi očekivano, treba na vrijeme da shvatite da su i razočaranja sastavni dio života. Trudite se da uvijek ostanete pozitivni jer vas ljudi zbog toga najviše vole i to je vaša karta uspjeha.

Sudbina u broju 4 – Slobodno računajte na to da vaš radni dan traje beskonačno dugo i budite fizički spremni jer će biti iscrpljujuće. Novca neće biti u izobilju, ali i ako ga bude, vi ćete najmanje uživati ​​u njemu jer nećete imati vremena od obveza. Vodite računa io sebi io najbližima jer ste jaki i sve možete a i morate nositi na svojim plećima. Ali nemojte se bojati, sve je za ljude, i ukoliko stvarno dajete sve od sebe i radite pošteno, nagrada će stići, samo što vi nikada nećete moći opustiti i uživati ​​u zasluženom. Vaš život je neprestana borba i dokazivanje. Jedino je dobro što vremenom postajete jaki, ne posustajete lako, pa čak i ono što je loše i bez nade pretvarate u nešto što obećava i daje rezultate.

Sudbina u broju 5 – Prema vama je sudbina blagonaklona jer vam neprestano daje prilike da proširite vlastite vidike. Imate mogućnost putovati, učiti, da se neprestano usavršavate, i na kraju, ono što svatko od nas poželi nekoliko puta u životu, mogućnost da preko noći přeměna život u željenom smjeru. Gdje god je petica u vašoj karti, znajte da tu slijede neprestane promjene i da vam nikad neće biti dosadno. Što ćete od ovoga iskoristiti, ovisi od vas samih, savjet je jedino da razmislite dobro prije nego što promijenite pravac kretanja. Ono što je staro i što se pokazalo kao vrijedno nemojte napuštati i rušiti, nego mu ponekad to novo priključite i prilagoditi.

Sudbina u broju 6 – Svakako da vam broj šest kojim vlada Venera daje, više nego drugima, mogućnost uživati ​​u umjetnosti, hrani i piću, knjigama, druženju s finim i kulturnim ljudima. Može vam i materijalna strana biti naklonjena, ali samo ako se bavite umjetnošću ili preko obiteljskih poslova iu vidu nasljedstva. Morate samo malo biti odgovorniji i praktičniji, discipliniraniji i vredniji. Šestica također upozorava da se mora voditi računa o emotivnim i obiteljskim odnosima, i da oni umnogome mogu utjecati na kvalitetu vašeg života. Vi samo treba voditi računa o sebi i svojim potrebama, i nemojte se bojati da možete ispasti sebični jer će vas život natjerati da budete brižni prema najbližima.

Sudbina u broju 7 – Puno stresova vas čeka, što znači da možda osjećate da ne pripadate tu gdje jeste i da bi vam na nekom drugom mjestu bilo bolje, ali nije tako. Ova sedmica upozorava da nemate vjeru u sebe a samim tim ni u ljude. Isto tako, sedmica može dati mogućnosti za stručno usavršavanje – ovo ne vrijedi samo za razdoblje akademskog obrazavanja već i onaj poslije njega, na razne tečajeve i prekvalifikacije. Idealno bi bilo da možete u sebi prepoznati duhovnost i krenute u proučavanje nekih folosofskih pitanja i misterija. To je ujedno jedini način da pobjegnete od stresa i okoline koja vas ne razumije.

Sudbina u boju 8 – Najteži životni put jer se svaka greška skupo plaća, a toliko je izazova, da je teško uvijek ići samo ispravnom stazom. Osmica daje šansu da se čovjek ostvari kroz materijalno, daje moć, tu je i izuzetna energija koja sve pokreće. Ako znamo da je put do pakla popločan dobrim namjerama i kako se za osmicu još kaže da je broj pod zaštitom anđela, pazite dobro što radite. Ako vam se nudi na pladnju, nemojte nikada uzimati ono što vam ne pripada, zadovoljite se onim što je zasluženo. Trudite se raditi pošteno, sve što budete pokušali na druge načine doslovno će vam izaći na nos. Imate šanse i prilike na svakom koraku i do kraja života držite konce u svojim rukama, samo strpljenja – sve što poželite može biti vaš.

Sudbina u broju 9 – Mogućnosti su razne, kao i uvijek kad je devetka u pitanju, a kako i ne bi kad je to najviši nivo do koga se može stići. Pojedini tvrde da je ovo sudbina karmičkih čišćenja svih prethodnih reinkarnacija, ali najvažnije je da znate da to za što ste predodređeni, to ćete i ostvariti. Nekima je to malo, ali to je vaša sudbina. Svašta je ovdje moguće, možete u početku imati potrebe jedne jedinice, pa šanse jedne osmice, ali ćete na kraju pomoću dvojke doći do unutarnjeg mira koji je glavna odlika sudbine u broju devet. Jednostavno rečeno, sve sudbine kad bismo sastavili u jedno, dobili bismo sudbinu u broju devet. Zato treba živjeti maksimalno, da se ničega ne odričete, sve osjetiti. Slobodno naprijed jer devetka je netko tko štiti. Najbolje od svega jest to što ste svjesni svakog svog postupka, a ako i niste baš najsretniji, to mirno prihvaćate i idete dalje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK