NUMEROLOGIJA LJUBAVI: Isprobajte ovu magiju, mnogi su se uvjerili u istinitost

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Prizovite mislima određenu osobu ili situaciju koja se odnosi na ljubav, zatim spontano zamislite tri jednoznamenkasta broja. Njihov zbroj koji se također svodi na jednu znamenku daje vam odgovore na vaša pitanja.

zbroj 1

Ovo znači da morate biti iskreni u osjećajima, i da težite konkretno jednoj određenoj osobi, pravoj. Ljubav mora biti romantična i daleko od svakodnevnog svijeta. Mogli biste biti malo manje sebični, jer bi to moglo negativno utjecati na vašu sreću. Otvorite se za nove izazove.

zbroj 2
Prije svega tražite sigurnost, jer želite svoj dom, obitelj i djecu. Želite da ljubav dođe vama, ali nemojte u to suviše vjerovati, jer biste dosta toga mogli propustiti. Da bi vam se zamisao ostvarila, potrebno je mnogo energije da uložite.

zbroj 3
Vaše držanje prema ljubavi je bezbrižno. Ne želite se skrasite, želite uživati ​​i okušati ono što se nudi. Ovo može biti privremeno osjećanje, ali je istinsko za određeni trenutak. Dakle, morate definirati vaše želje I stremljenja, inače ne računajte na mir.

zbroj 4
Vaš stav prema ljubavi je čvrst i lojalan. Ljubav smatrate kao nastavak vašeg stava prema prijateljstvu uopće, čije su osnove stabilnost i čvrstina. Pošto ste postojani, nećete imati mnogo ljubavnih veza u životu. Vama je potreban iskren partner. Ipak, da li vam je stalo do prijateljskog ili emotivnog odnosa – morat definirati.

zbroj 5
Vi ste od onih kojima je potrebna obitelj, pa nećete ni pomišljati da stupite u brak s nekim tko ne mari za djecu. Volite romantiku i putovanja, što znači da će vas privući partner izdaleka. Kroz vaš ljubavne veze i kroz brak želite saznati mnogo, stoga vam je potreban netko tko voli obitelj, putovanja, obrazovanje i fizičko ispunjenje.

zbroj 6
Vi ste tip koji je vezan za kuću. Prije svega želite dom i partnera koji ima razumijevanja za vas. Praktični aspekti braka uvijek će vam biti važni i vi ćete se pobrinuti da sve to bude sređeno, prije nego što dođe do braka. Vaše ponašanje je ponašanje zrele, razumne osobe, koja nudi ljubav, stoga ćete voditi sretan život.

zbroj 7
Selektivni ste u ljubavi i prijateljstvu. Pomalo ste usamljenik, a pošto tražite perfekciju i najmanja sitnica vas može odvratiti. Niste uvjereni u blagodati braka ili bliskog odnosa, vaš stav je možda malo previše kritičan.

zbroj 8
Vaš stav prema ljubavi uključuje potrebu za novcem. Vi niste od onih koji će reći: “Nije važno što smo gladni, nego što se volimo”. Ljubav je za vas vrlo važna, ali vama ljubav i novac idu zajedno.

zbroj 9
Vi ste od onih koji vole dati. Osjećate da ljubav treba proširiti vaš horizonte i dopusti vam da neke ideale provedete u praksi. Potreban vam je netko čije je srce široko i puno ljubavi kao vaš.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.